AC Systems op de Runball Rally 2019

AC Systems maakt dit jaar een deeltje uit van de Runball Rally 2019. Dit jaar geeft onze klant, Mario Descamps ruimte aan zijn dromen. Hij maakt zijn jongensdroom waar door aan deze pronk-rit voor autoliefhebbers deel te nemen.

 

Roeselarenaar Mario Descamps zal samen met Laurent Monsieurs Europa doorkruisen in hun Mercedes C63S AMG. De Runball Rally is geen wedstrijd, maar een exclusieve rit voor de autoliefhebbers. Jaarlijks trekken een vijftigtal exclusieve wagens, waarvan het prijskaartje zelden onder de honderdduizend euro ligt, dwars door Europa.

 

De Mercedes van Mario en Laurent is dit jaar te bewonderen tijdens de rally met een mooie sticker van AC Systems op de kap.

 

Voor het eerst in de geschiedenis van de Runball Rally begint de rit in Vlissingen, Nederland. De 6e editie gaat van start op 9 juni en de aankomst in voorzien op zaterdag 15 juni in het zonnige Marbella. Via tussenstoppen in Bazel, Modena, Florence, Saint-Tropez , Montpellier, Valencia en Madrid komen ze uiteindelijk aan in Marbella.

 

AC Systems zal aanwezig zijn op de aankomst van de Runball Rally 2019.