HIB label informeert mensen over een kwaliteitsproduct

Hoe kies je een overkapping met kennis van zaken?

Het mooi en comfortabel maken van uw huis is een goede investering. Bij een verzorgd huis hoort een stijlvolle kwalitatieve overkapping die blijft meegaan.
AC Systems weet waar u moet op letten bij het kiezen van een overkapping.

 

UITZICHT

Passend bij de stijl van uw huis:

sommige woningen ogen gracieus met een gebogen overkapping, bij andere past een quasi vlakke overkapping. De juiste keuze is bepalend voor de harmonie die uw woonst uitstraalt. Bij AC systems maken we uw overkapping aangepast aan uw woning en niet omgekeerd, op die manier kunnen wij ook met een minimale hoogte een mooie overkapping aanbieden.

Passend bij de kleur van woning en/of omgeving

Een overkapping die een naadloos geheel vormt met uw huis kiest u in de kleur van uw gevel, raamwerk, terrastegels… Liever een speels contrast? Durf gaan voor een eye-catcher. Wij leveren elke RAL-kleur zonder meerkost, want bij ons is elke overkapping uniek en aldus hebben wij geen standaard kleuren.

Passend bij uw tuin en ligging

Een tuin in het noorden kan soms wat frisjes aanvoelen en ’s avonds vlugger vochtig worden. Door je overkapping dicht te maken met een glazen scherm of schuifwand hou je de wind tegen.

Mogelijks kies je hier niet onmiddellijk voor. Vraag dus zeker na wat de toekomstige mogelijkheden zijn. Bij AC systems zijn onze profielen perfect aangepast om netjes verder aan te bouwen met screens, glas of zelfs in-huis gemaakte aluminium wanden, poorten en bergingen.

Verlichting ingewerkt in de profielen

Bovenop gemonteerde verlichtingsaccessoires verzamelen stof en vuil en onderbreken de vloeiende lijn van een overkapping. Niet zo bij AC Systems. Licht dat in het aluminium profiel is ingewerkt valt pas op als u het aansteekt.

 

MATERIALEN

Onderhoudsvriendelijke profielen, degelijke verbindingen:

Onze slanke aluminium palen zijn stevig, onverslijtbaar en onderhoudsvriendelijk. De profielen zijn een eigen ontwerp, evenals de verbindingen die een naadloze aansluiting op uw gevel garanderen. Of kiest u liever voor een vrijstaande overkapping, niet bevestigd aan uw gevel? Geen probleem, uw vakman buigt uw profielen, met de hand, in zijn atelier te Hooglede volledig naar uw wensen van strak tot helemaal gebogen.

Dakbedekking die tegen elk stootje kan:

AC Systems kiest voor massieve polycarbonaat; een onbreekbaar materiaal dat het licht doorlaat en zich perfect laat onderhouden. Een aluminium overkapping heb je voor levenslang, kies dan ook voor een degelijke dakbedekking die evenlang meegaat.

Een streling voor het oor:

Geen geluidsoverlast dankzij de onzichtbare ingewerkte rubbers in de profielen.
U kan op beide oren slapen, we hebben aan alles gedacht.

CE gekeurd, door een erkend vakman geplaatst en 100% hand-made-in-belgium:

Kies een producent met CE markering. Alle AC Systems aluminium overkappingen en carports voldoen aan de betreffende Europese richtlijnen en worden door de zaakvoerder zelf op maat gemaakt, uniek en speciaal voor jou.

 

SERVICE & VAKMANSCHAP

  • Hoe weet je of je een goede service zal krijgen? Kijk de reviews op google of facebook.  Of vraag referenties op bij mensen die u reeds voor zijn gegaan. Bij AC systems geven we met plezier een referentie op, want onze speciaal opgeleide spACemannen verdienen elke dag opnieuw alle lof voor hun excellent werk bij de mensen thuis. Wist je dat we bijna volledig op mond-aan-mond reclame werken?
  • Uw garantie voor een persoonlijke service en een duurzame aankoop, volledig op maat en tegen de allerbeste prijs. Geen massaproduct maar een puur, eerlijk, handgemaakt product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium. En dit alles rekening houdend met jouw wensen, dromen en budget. Gegarandeerd geplaatst in 1 dag, zonder breek- noch kapwerken.

U bent uniek? Dan mag uw overkapping dat ook zijn!

Vraag uw offerte online of bezoek onze toonzaal en sta versteld van onze prijzen!