montagefoto's ac systems

Waarom kost een plaatsing 650 euro?

Wij resorteren onder PC124, het paritair comité van de bouw.

De bouwsector is één van de duurste sectoren in ons land. Het is een zwaar beroep. Elke dag, door weer en wind, staan onze schrijnwerkers buiten te werken aan de realisatie van iemands droom. Enkel de beste vaklui kunnen bij ons aan de slag en we belonen deze mensen ook conform hun kennis en vaardigheden.

Wij investeren in onze mensen, zodat u naast een kwaliteitsproduct ook een perfecte installatie geniet.

Het is geen geheim dat goede schrijnwerkers dun gezaaid zijn in België. Daarom geven wij opleiding aan onze mensen. Iemand die de Bedrijfsinterne opleiding bij ons doorloopt, wordt een spACeman. Dit is ons intern kwaliteitslabel dat onze klanten een perfecte plaatsing garandeert.

Plaatsing in 1 dag & op de afgesproken dag !

Bij de bestelling krijgt u een plaatsingsdatum die in 98% van de gevallen behouden wordt. In 2017 hebben wij slechts twee dagen weerverlet toegepast.

Wij sturen onze eigen mensen, die elke dag opnieuw met fierheid uw overkapping plaatsen en hier ook een erezaak van maken om dit volledig naar wens van de klant te doen op het afgesproken tijdstip. Vandaar onze bijna 100% klantentevredenheid.

De plaatsing van een overkapping gebeurt bij ons niet door onderaannemers of externe firma’s.

Ken jij ook iemand die aan bovenstaande criteria voldoet? Laat hem of haar zeker eens solliciteren bij ons ! Deel onze vacatures hier.