Wegens renovatie is de toonzaal tijdelijk gesloten, Feestelijke heropening 22 & 23 oktober 14h->18h

Een cadeau voor het leven

De meeste mensen onder ons mogen zich gelukkig prijzen dat ze in hun leven al heel wat cadeau’s hebben gekregen. Bloemen, pralines, speelgoed, een sjaal of een goede fles wijn … stuk voor stuk leuke zaken om te krijgen, maar het is niet eenvoudig om jaar na jaar met een nieuw en origineel geschenk op de proppen te komen.
Van hoeveel cadeau’s geniet je nu nog steeds, elke dag opnieuw?
Daar willen wij van AC Systems een antwoord op bieden met ons Cadeau Voor Het Leven.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg?

Geef dit jaar jouw partner een carport cadeau zo blijven de natte voetjes en natte boodschappen uit. Of geef een terrasoverkapping zodat je sneller weer van de buitenlucht kunt genieten, goed beschermd tegen de weerselementen. Een gek idee? Toegegeven, misschien klopt dat wel een beetje, maar tegelijk is het ook een cadeau waar jij en jouw familie dag in dag uit van zullen genieten. Bovendien als je nu een bestelling plaatst bij AC systems, krijg je extra voordelige voorwaarden en betaal je pas nadat de overkapping is geïnstalleerd.

Maar er is nog meer, want we willen het je niet aandoen dat je een ‘goed voor één overkapping’ bon moet cadeau doen. Dus krijg je nu bovenop je korting bij de bestelling ook leuk kerstcadeau bij jouw cadeau voor het leven!

Een cadeau voor het leven geven? Dat is een win-win-win dus!

Logo cadeau voor het leven

Geef een carport of terrasoverkapping cadeau en AC systems zorgt voor een extra pakje onder de kerstboom!

Je geniet tot 14 december van een uitzonderlijke ‘2020 korting’ bij AC Systems! Bovendien krijgt iedereen die voor 14/12 bestelt, er nog een (kerst)cadeau bovenop!

Terrasoverkapping langer buiten zijn

1

Vraag een offerte aan bij AC systems

2

Plaats een bestelling

3

Ontvang het spel ‘Het Droomhuis’ bij je thuis

4

Geef iemand een cadeau voor het leven én een gezelschapsspel

Actievoorwaarden: De actie is van toepassing op elke bestelling geplaatst voor 14 december 2020. Je cadeau wordt naar het adres van jouw keuze opgestuurd nadat je bestelling bij ons is geplaatst.

Over ons

Deze actie gaat uit van AC systems, producent van overkappingen te Hooglede.

AC systems is producent van aluminium overkappingen. Die maken we in ons atelier te Roeselare. AC systems werd beloond met de erkenning van onze ambacht door de overheid, ook zijn we fier op ons ‘Handmade In Belgium’-label dat aantoont dat elke overkapping met de hand gemaakt wordt. We gebruiken ecologisch aluminium en elk project is uniek. Bij AC systems is maatwerk de standaard.

Mario Eeckhout aan het werk in zijn atelier

Een top team, goede tips, zeer goede opvolging. Snel montage team, een halve dag. Heel mooi werk en schone werf. Dank u wel.

Lonny G. (Facebook review)
Terrasoverkapping Wingene

Laat je inspireren

We zijn trots op elk project dat we realiseren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op.

Bekijk alle realisaties