Boek hier je afspraak in de toonzaal
thuiskomen_onder_je_carport
Carport of terrasoverkapping - AC systems handmade in Belgium
Geproduceerd in België
Betaalbaar overkappingen op maat van AC systems - Carport of terrasoverkapping
Betaalbaar maatwerk
Overkappingen CE-gekeurd en gepatenteerd - Carport of terrasoverkapping
Uniek gepatenteerd systeem

Carport

Met de juiste kwalitatieve materialen en het juiste advies omtrent vormgeving en kleur vormt jouw aluminium carport één geheel met jouw woning en tuin.

Een carport kan een alternatief bieden voor een garage voor jouw auto, caravan of mobilhome in een verhoogde uitvoering, maar ook voor een fietsenberging zal een op maat gemaakte carport, die eventueel achteraf uitgebouwd kan worden met een berging de beste investering voor jouw woning zijn.

goot-tegen-gevel Offerte aanvragen
aflopend model Offerte aanvragen

Bij ons is maatwerk standaard

Tover je overkapping om tot extra speelruimte voor de kinderen of die hobbyruimte waar je al zo lang naar verlangt. Bescherm je wagen tegen de warmte, de regen en zelfs fikse hagelbuien. Bevroren ruiten en schade door hagel behoren tot het verleden dankzij onze beresterke dakbedekking!

De term maatwerk start bij ons vanaf de opmeting bij jou thuis tot de finale plaatsing van jouw carport bij je thuis. Want zelfs tijdens de montage kan je nog kiezen waar je jouw afvoer wenst, waar je jouw verlichting wenst te integreren, en indien mogelijk zelfs waar je jouw palen wenst te plaatsen! M.a.w. jij beslist hoe jouw carport er zal uitzien!  Jouw keuze van vormgeving en kleur veranderen trouwens niets aan de prijs van je carport.

X

Bij ons is maatwerk standaard

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Een top team, goede tips, zeer goede opvolging. Snel montage team. Heel mooi werk en schone werf. lees hier de volledige review

Lonny G. (Facebook review)
Carport met kleurenmatch bestaand schrijnwerk

Carport realisaties

We zijn trots op elke carport die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk alle realisaties