Verlof: boek hier je afspraak in de toonzaal vanaf 9 augustus

Covid-19 maatregelen – update

Update maart 2021

Zoals alles en iedereen zijn ook wij genoodzaakt om enkele covid-19 maatregelen in acht te nemen, want door deze maatregelen kan AC systems voorlopig in alle veiligheid verder blijven werken. We beschermen jullie en onze medewerkers. Mogen we dan ook vragen om bij een bezoek aan de showroom, een bezoek van Mario ter plaatse of tijdens de installatie rekening te houden met deze voorschriften.

Bezoek aan de showroom

In hooglede hebben we een ruime showroom waar we u graag laten kennis maken met de AC systems kwaliteit. U ziet er verschillende mogelijkheden, afwerkingen en dakbedekkingen uitgestald. Indien je interesse hebt in een overkapping is een bezoekje aan onze showroom dat zeker waard. Maar gezien de recente ontwikkelingen is dat momenteel enkel mogelijk op afspraak. Dit kan via ons contact formulier.

Bezoek door Mario / ons installatieteam

Wanneer onze spACemannen bij u thuis aan het werk zijn, hoeft u eigenlijk slechts bij de start en het einde aanwezig te zijn. Aangezien de installatie van een overkapping steeds buiten plaats vindt en we gemakkelijk de anderhalve meter ruimte kunnen garanderen is een mondmasker geen verplichting. Maar we vragen dan uiteraard wel om de afstand goed te respecteren. Hetzelfde geldt voor een plaatsbezoek door Mario.


U leest het wij proberen ook tijdens deze moeilijke periode zoveel mogelijk “normaal” verder te werken zodat we iedereen zo snel mogelijk kunnen blij maken met hun overkapping. Mits we deze noodzakelijke maatregelen (1.5m afstand = mondmasker) in gedachten houden, zou dat geen probleem mogen zijn.

Gezonde groet!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.