Maak een afspraak in onze showroom

Financieringsplan voor jouw Carport of Terrasoverkapping

Let op: geld lenen kost ook geld

 

Voortaan bepaalt jouw budget niet langer de kwaliteit van jouw overkapping

Met een persoonlijke lening bij AC Systems bestel je jouw overkapping vandaag nog en houd je toch jouw budget in evenwicht. Sluit nu een persoonlijke lening af bij AC Systems tegen een gunstig tarief en geniet binnenkort al van jouw aankoop.

AC-Systems_halfzwevend-model
Carport of terrasoverkapping - AC systems handmade in Belgium
Geproduceerd in België
Betaalbaar overkappingen op maat van AC systems - Carport of terrasoverkapping
Betaalbare Kwaliteit
Couvertures agréées CE et brevetées
CE gekeurd Vinçotte

Financieringsmogelijkheden bij AC Systems

Een carport of terrasoverkapping in 1 kéér betalen niet mogelijk? Dat betekent niet dat je jouw droom moet laten varen. #GeefRuimteAanJeDromen geldt ook voor jou dankzij ons nieuw financieringsplan.

Kies voor de beste kwaliteit, tegen de beste prijs

  • Lenen voor een overkapping naar keuze: van een terrasoverkapping tot een nieuwe carport voor jouw voertuig(en), het kan allemaal.
  • Budget onder controle: sommige aankopen kunnen op jouw budget wegen. Met een persoonlijke lening bij AC Systems spreidt je jouw betalingen en heb je voldoende financiële ademruimte.
  • Vorm- en kleurgeving: je bent helemaal vrij in het kiezen van de buiging van jouw overkapping, van zeer strak tot sterk gebogen in het kleur dat je wenst zonder meerprijs.
  • Handmade-in-Belgium: onze overkappingen zijn volledig op maat gemaakt in ons atelier in Roeselare.
verhoogde_carport1

Recente Google Reviews

“Van begin tot einde een plezier om met AC-systems een project af te werken. Het personeel is ook een meerwaarde.”

“Communicatie en voorbereiding verliepen uiterst professioneel en correct. Afspraken werden nagekomen en de contacten aan de telefoon en met het plaatsingsteam waren aangenaam.”

“Vlot eerste contact, deskundige uitleg in de toonzaal, gedetailleerde offerte, correcte opmeting en professionele plaatsing.”

Representatief voorbeeld voor een carport met afmetingen 6 x 3 geleverd en geplaatst

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 5278 EUR met een looptijd van 36 maanden, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 2.79 %, de vaste debetrentevoet 2.79 %, de maandelijkse aflossing 152.92 EUR en het totaal terug te betalen bedrag 5505.12 EUR.

financieringssamenwerking AC systems- cetelem

Let op, geld lenen kost ook geld

Type krediet: lening op afbetaling

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door onze partner Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.

Adverteerder: AC systems, agent in nevenfunctie, Diksmuidesteenweg 97B, 8830 Hooglede, BTW BE 0837.857.492, RPR Kortrijk.

Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.