Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!
zijaanzicht rondom dichtgebouwde terrasoverkapping AC systems
CE_keuring_ACsystems
CE gekeurd
AC systems erkend vakman
Erkend Vakman
AC systems - handmade in Belgium
Hand-Made in Belgium

Glazen schuifwanden

Buiten wonen : beschut en gezellig of juist fris en luchtig. Met de profielloze glazen schuifwanden  kiest u voor comfort & de beste kwaliteit. Deze schuifwanden worden gemaakt op maat van uw woning of geïntegreerd in uw AC Systems overkapping.

De keuzes in afwerking van uw overkapping zijn legio.

De glazen schuifwanden kunnen zowel vooraan als opzij toegevoegd worden.

Toch liever een alumium wand of vaste windschermen?

Geniet van uw terras tot ver in de herfst

Met een dichtgemaakt AC systems terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en
wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. Onze terrasoverkappingen overtuigen niet alleen door hun duurzaamheid, maar ook door hun elegante constructie en design op maat. Onze overkappingen werken we altijd mooi af, maar wist-je-dat we je overkapping ook dichtmaken?

Kies bijvoorbeeld voor glazen schuiframen.

De glaswanden bewegen uiterst stil en licht. De inox wielbasis en onderrail roest niet en garandeert een blijvende goede werking. De vlakke rails ogen elegant en met een mooie overgang tussen de rails en uw vloer op het terras. Deze is zo laag, dat het geen hindernis vormt bij het overlopen. De glasvleugels kunnen ook voorzien worden van een borstelafdichting voor afsluiting in de winter.

Hebt u toch liever Mobiele glazen windschermen of vaste glazen windschermen? Je kan zelf kiezen hoe je je terrasoverkapping verder uitbreid. Ook zonnewering boven of screens aan de zijkant is mogelijk.

De twee monteurs hebben prachtig
werk geleverd. Het eindresultaat
mag gezien worden.

André en Mariette
Terrasoverkapping Wingene

Onze realisaties

We zijn trots op elke overkapping die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk alle realisaties