Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!
overdekte ruimte

Investeer in een overdekte parking

Investeer in jouw bedrijf en verhoog je fiscale aftrek door te investeren in een CE gekeurde, op maat gemaakte overdekte parking of overdekte fietsenstalling voor jouw klanten of personeel.

Op deze manier verhoog je de waarde van je bedrijfsterrein en investeer je tegelijkertijd in het welbevinden van je personeel.

Het comfort rondom je bedrijfsgebouw komt niet enkel ten goede aan het personeel. Het maakt ook deel uit van je bedrijfscultuur.

Andere bedrijven kozen reeds voor een overdekte lunchruimte of rokersruimte, passend bij wat leeft in het bedrijf

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Eigen X-eco aluminium profielen

Onze eigen, exclusieve X-eco aluminium profielen met low-carbon footprint voldoen aan alle Europese normen. Onze fabricage is CE gekeurd EN1090 FPC2, door de firma Vinçotte. Onze offerte is standaard in exc. klasse 1, certificatiemethode 1, maar je kan ook andere klasses aanvragen.  De doorsnede dikte van onze profielen (tot wel 5 mm) verzekert stevigheid en duurzaamheid en toch oogt elk profiel licht en slank.

Een parking is meestal breder dan 5,50m, daarom hebben we een modulair systeem ontwikkeld waarbij meerdere modellen van carports aan elkaar geschakeld kunnen worden.

Combineer naar wens:
-Één aflopend model tegen de gevel gecombineerd met een of meerdere ronde modellen.
-Twee of meerdere ronde modellen aan elkaar geschakeld al dan niet vrijstaand.

Ook indien middenpalen geen optie zijn, kunnen we een structuur maken die de overkapping rondom ondersteund.

De pijlhoogte van de ronding bepaal je zelf, m.a.w. je kan kiezen qua buiging tussen zo strak mogelijk en helemaal rond.

Overdekte ruimte naar wens

Onze overkappingen zijn allemaal uniek en volledig op maat gemaakt, hand-made in Belgium. Hierdoor kan je de vormgeving en kleur van je overkapping zelf kiezen. De vormgeving kan van zeer strak tot sterk gebogen zijn en alle RAL-kleuren zijn beschikbaar zonder meerprijs.

Misschien heb je nog stockageruimte nodig voor ander rollend materieel of transportmiddelen die een beschutte plaats moeten krijgen. Onze overkappingen zijn modulair uit te bereiden met aluminium wanden en deuren, die we installeren zoals het voor jullie het beste past.

Misschien wil je een vorm van rokersruimte creëren of overdekte lunchruimte, een plaats waar mensen even een frisse neus kunnen halen tijdens de lunchpauze.

Of misschien ben je op zoek naar een overdekte verbinding tussen twee verschillende gebouwen?

Ons team werkt snel, efficiënt en met oog voor detail.

Lees hier meer over het dichtmaken van overkappingen.

PS: vergeet niet na te kijken of je in aanmerking komt voor een subsidie 

 

X

Overdekte ruimte naar wens

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Word geïnspireerd door anderen

AC Systems realiseerde al verschillende projecten voor diverse bedrijven met uiteenlopende doeleinden.

inspiratie
Carport + Fietsenberging + Poort + Windscherm Diksmuide

Realisaties

Op onze realisaties-pagina bieden we je graag een kijkje op wat we in het verleden reeds hebben mogen realiseren. Misschien vind je er inspiratie voor jouw overkappingsproject? Zie je iets wat je leuk vindt? Vraag dan jouw gratis vrijblijvende offerte aan. We staan je graag te woord.

Bekijk alle realisaties