Maak een afspraak in onze showroom
Lamellendak overkapping aan zwembad
Weinor Beste kwaliteit made in Germany
MADE IN GERMANY
echtheids certificaat Weinor
CE
Reddot Winner 2022
REDDOT AWARD

Genieten in je tuin met een lamellendak

Wens je in de toekomst wat meer tijd door te brengen in je tuin, in elk seizoen, met stijl? Daar helpen wij je graag mee!

De Weinor lamellen overkapping “Made in Germany” is de winnaar van de reddot design award 2022 en staat voor een hoogwaardige en mooie constructie.

In combinatie met de gekende service van AC Systems, bieden wij jou een prachtig totaalconcept. Geniet van het moderne kubusvormige uiterlijk met bioklimatische eigenschappen en #geefruimteaanjedromen.

Voordelen van het lamellendak

Kampioen onder de lamellendaken op de markt

 • tot 5000 kg draagkracht
 • gelakt in zijn geheel waardoor er geen zaagsneden zichtbaar zijn
 • standaard extra anti corrosie laag
 • vrijstaand of aangebouwd
 • tot 4,6 m overspanningsbreedte mogelijk

Winnaar van de reddot design award 2022

Elk lamellendak is uniek!  Je kiest zelf welk design en welke geanodiseerde aluminium sierlijsten je wenst. Het water wordt via het licht hellende dak afgevoerd in opvanggootjes aan de lamellen en door de staanders naar beneden weggeleid.

Standaard geïntegreerde sensoren

Standaard is het lamellendak uitgerust met sensoren die de levensduur van je lamellendak aanzienlijk verlengen. De regensensor sluit het dak automatisch, ook als je niet op het terras bent. Bij vriesweer opent het systeem zich lichtjes zodat de lamellen niet aan elkaar kunnen vriezen. Bij hevige wind sluiten de lamellen zich automatisch. Ben je wel op het terras, dan kan je dit alsnog zelf eenvoudig controleren met jouw afstandsbediening.

Met oog voor design:

 • Prachtige verlichtingsopties rondom, op de lamellen of op de staanders: Kleur-LED-verlichting (48 kleurtinten) en warm-wit-LED-verlichting (3 wittinten)
 • Aantrekkelijke moderne vormgeving van de staanders verkrijgbaar in 5 trendkleuren (alu zilver, alu koper, alu bruin, alu messing en alu antraciet)
 • Slim bekabelingsconcept

Extra opties voor je lamellendak

 • Integratie van verticale zonwering
 • Toevoegen van verwarmingssysteem
 • Alle systemen kunnen gekoppeld worden aan 1 afstandsbediening.
 • Sierlijsten in 5 trendkleuren (alu zilver, alu koper, alu bruin, alu messing en alu antraciet)

Deze lamellen overkapping past bij elke stijl: strak, landelijk, … Kortom de perfect match voor jouw woning en tuin.

We combineren dit uiteraard met de gekende service van AC Systems.

Laat het budget het niet toe, ondanks de sterke prijs? Vraag dan zeker naar onze financieringsmogelijkheden. En stel uw pergola droom niet langer uit.

Maak een afspraak in de showroom >

We zijn zeer tevreden met de geleverde werken, zowel van de materialen als van de uitgevoerde werken. Een pluim voor de prima werkkrachten!

Antoine & Katja
Lamellendak Heuvelland

Realisaties

Op onze realisatie-pagina bieden we je graag een kijkje op wat we in het verleden reeds hebben mogen realiseren. Misschien vind je er inspiratie voor jouw overkapping project? Zie je iets wat je leuk vindt? Vraag dan jouw gratis vrijblijvende offerte aan. We staan je graag te woord.

Bekijk alle realisaties