Wegens renovatie is de toonzaal tijdelijk gesloten, Feestelijke heropening 22 & 23 oktober 14h->18h
Lamellendak overkapping aan zwembad
Weinor Beste kwaliteit made in Germany
MADE IN GERMANY
echtheids certificaat Weinor
CE
Reddot Winner 2022
REDDOT AWARD

Genieten in je tuin met een lamellendak

Wens je in de toekomst wat meer tijd door te brengen in je tuin, in elk seizoen, met stijl? Daar helpen wij je graag mee!

De Weinor lamellen overkapping “Made in Germany” is de winnaar van de reddot design award 2022 en staat voor een hoogwaardige en mooie constructie.

In combinatie met de gekende service van AC Systems, bieden wij jou een prachtig totaalconcept. Geniet van het moderne kubusvormige uiterlijk met bioklimatische eigenschappen en #geefruimteaanjedromen.

Voordelen van het lamellendak

Hoogwaardige materialen

Standaard is het lamellendak uitgerust met sensoren die de levensduur van je lamellendak aanzienlijk verlengen. De regensensor sluit het dak automatisch, ook als u eens niet op het terras bent. Bij vriesweer opent het systeem zich lichtjes zodat de lamellen niet aan elkaar kunnen vriezen. Bij hevige wind sluiten de lamellen zich automatisch.

Winnaar van de reddot design award 2022

Elk lamellendak is uniek!  Je kiest zelf welk design en welke geanodiseerde aluminium sierlijsten je wenst. Het water wordt via het licht hellende dak afgevoerd in opvanggootjes aan de lamellen en door de staanders naar beneden weggeleid.

Geïntegreerde verticale zonnewering

De screens worden gekenmerkt door een strak doek en een hoogwaardige uitstraling van het doek. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gepatenteerde Weinor Opti-Flow-System®. Dankzij de zwevende lagers blijft de doekas stabiel en behoudt de zonwering haar vorm.

Met oog voor design:

  • Prachtige verlichtingsopties rondom, op de lamellen of op de staanders: Kleur-LED-verlichting (48 kleurtinten) en warm-wit-LED-verlichting (3 wittinten)
  • Aantrekkelijke moderne vormgeving van de staanders verkrijgbaar in 5 trendkleuren (alu zilver, alu koper, alu bruin, alu messing en alu antraciet)
  • Slim bekabelingsconcept

Extra opties voor je lamellendak

  • Integratie van verticale zonwering
  • Toevoegen van verwarmingssysteem
  • Alle systemen kunnen gekoppeld worden aan 1 afstandsbediening.

Offerte Aanvragen >

Dit lamellendak onderscheidt zich door design en kwaliteit (“Made in Germany”) tegen een sterke prijs. We combineren dit uiteraard met de gekende service van AC Systems. Laat het budget het niet toe, ondanks de sterke prijs? Vraag dan zeker naar onze financieringsmogelijkheden. En stel uw pergola droom niet langer uit.
#GeefRuimteAanJeDromen en laat je in de watten leggen door dit mooi totaalpakket. De lamellen overkapping heeft een strakke, moderne uitstraling en geeft daarmee meteen ook meer cachet en extra waarde aan je woning. 

Dankzij de sierlijsten in 5 trendkleuren (alu zilver, alu koper, alu bruin, alu messing en alu antraciet) past je overkapping met lamellen bij elke stijl: strak, landelijk, … Kortom de perfect match voor jouw woning, tuin én budget.

We zijn zeer tevreden met de geleverde werken, zowel van de materialen als van de uitgevoerde werken. Een pluim voor de prima werkkrachten!

Antoine & Katja
Lamellendak Heuvelland

Realisaties

Op onze realisatie-pagina bieden we je graag een kijkje op wat we in het verleden reeds hebben mogen realiseren. Misschien vind je er inspiratie voor jouw overkapping project? Zie je iets wat je leuk vindt? Vraag dan jouw gratis vrijblijvende offerte aan. We staan je graag te woord.

Bekijk alle realisaties