Maak een afspraak in onze showroom
campagnebeeld AC systems - carport of terrasoverkapping

Kies met een gerust hart voor AC systems

Heb je ergens in een magazine gelezen dat er 7 gouden tips zijn waarvan je weet dat als je die opvolgt je sowieso de juiste partner kiest voor jouw terrasoverkapping en/of carport.

Wel we willen je op deze pagina graag even laten zien waarom AC systems jouw vertrouwen verdient.

Social media

AC systems is actief op sociale media. Je kunt ons terugvinden op Facebook en Instagram, maar hebben we zelfs een bescheiden Youtube kanaal. Bovendien doen we ons best om ook  die kanalen in de gaten te houden. We zijn dus zeker bereikbaar.

Ook vragen we jullie om een recensie achter te laten op Google of Facebook. Zo zie je direct dat voor AC systems bestaande en nieuwe klanten op de eerste plaats komen.

Trek erop uit!

Wie al eens langs is gekomen in onze toonzaal die weet wat we bedoelen met de tik-test.

Een heel eenvoudige test die bestaat uit het even tikken met je nagels op het aluminium dat de product gebruikt. Je hoort onmiddelijk of iets kloek gemaakt is en of het de tand des tijds kan doorstaan of niet. Onze profielen doorstaan die tiktest met glans.

Maak dus een afspraak in onze showroom waar we je covid-19 proof ontvangen en probeer het zelf even uit.

BIS-BEURS-AC_SYSTEMS_ACTIE

Geduld wordt beloond

Je hebt ze vast wel al gezien de reclame’s van onze voornaamste concurrenten. Bij AC systems beperken we onze advertentiebudget heel bewust. Want vergeet niet: reclame, daar betalen de klanten voor. Wij geven dat geld liever uit in de vorm van kortingen die we onmiddellijk in de offerte meenemen.

Momenteel bieden we extra beurskorting aan, naar aanleiding van de bisbeurs die normaal in oktober zou doorgaan. Covid-19 steekt dan wel stokken door de wielen van de beursorganisator, het voordeel dat u op de bisbeurs krijgt, willen we u niet ontnemen.

Koop geen kat in een zak

Je hebt ze vast wel al gezien de reclame’s van onze voornaamste concurrenten. Bij AC systems beperken we onze advertentiebudget heel bewust. Want vergeet niet: reclame, daar betalen de klanten voor. Wij geven dat geld liever uit in de vorm van kortingen die we onmiddellijk in de offerte meenemen.

Momenteel bieden we extra bis beurskorting aan, naar aanleiding van de bisbeurs die normaal in oktober zou doorgaan. Covid-19 steekt dan wel stokken door de wielen van de beursorganisator, het voordeel dat u op de bisbeurs krijgt, willen we u niet ontnemen.

Vakman en producent

AC systems heeft bij de ontwikkeling van haar overkappingssysteem goed nagedacht over de wensen van de klanten:

  • Een kwalitatief hoogstaand product tegen een betaalbare prijs aanbieden;
  • nog heel veel mogelijkheden in de toekomst qua uitbreidingen en aanpassingen;
  • oplossingen bieden waar anderen geen standaard overkapping kunnen bieden;
  • met eigen goed opgeleid personeel een full-service pakket geven.

Het zit vanbinnen

Als je naar onze toonzaal komt, dan vertellen we het je vast nog een keer, maar we zeggen het zo vaak omdat het echt ook waar is. En ook onze ecologische aluminium profielen liegen er niet om. Soms kan iets er goed uit zien, maar is het maar bedrieglijke schijn.

Bij ons zit de schoonheid van buiten én van binnen. Aluminium mag dan wel een licht metaal zijn, ons gegoten scharnier klokt af op ca. 12 kg. We besparen niet op onze materialen. Een AC systems overkapping is gemaakt om de tand des tijds goed te doorstaan en dat zie en voel je.

De vestigingswet

We geven het toe, echt een fijn onderwerp is dit niet, maar het is wel belangrijk. Je staat op het punt een voorschot te betalen aan een bedrijf dat vervolgens binnen enkele weken een overkapping bij jou komt plaatsen.

Het dan natuurlijk fijn om zeker te zijn dat je geld niet verdwijnt met de noorderzon.

Want als je een voorschot betaald aan een bedrijf dat in minder goede papieren zit en dat bedrijf gaat vervolgens failliet, dan ben jij ook jouw geld kwijt. Kies daarom voor een partner waar je op kunt vertrouwen. Kies ook daarom voor AC systems.