Onze oplossingen

Waarvan droom jij?

bescherming tegen de zon

Je houdt van mooi weer, maar vindt de felle zon niet aangenaam. En ook de spelende kinderen zie je liever beschermd. Creëer schaduw zonder in te boeten aan lichtinval. Kies voor een zonnewering onder je overkapping. Zo geniet je ook bij hoge temperaturen van een gezond buitengevoel.

onze oplossingen

bescherming tegen de regen

Niet koud, wel nat? Soms is het voldoende warm om buiten te zitten, maar bewolkt en regenachtig. Je keuken is niet zo ruim en het vakantiegevoel van een buitenkeuken spreekt je aan? Je ontspant graag in een jacuzzi of met een spelletje pingpong? Spetters of plensbuien kunnen je niet deren onder je AC Systems overkapping: je zit droog en goed.

onze oplossingen

bescherming tegen de wind

Heldere hemel, dappere zon, maar een stevige wind die verhindert dat je buitenkomt? Laat het maar waaien, in een hoekje met windscherm is het van bij de eerste zonnestralen comfortabel warm. AC Systems werkt samen met Weinor en Van Hoof voor kwaliteitsvolle windbescherming die perfect aansluit bij je overkapping. Een windscherm houdt ook stof tegen.

onze oplossingen

langer buiten blijven

Zomeravonden die afkoelen en vochtig worden, mooie, maar frisse winteravonden? Een overkapping beschermt tegen vochtigheid en laat je toe op een veilige en onopvallende manier verwarming te installeren op je terras. Verlichting wordt mooi geïntegreerd. Outdoor living op (bijna) elk uur van de dag!

onze oplossingen

nood aan meer ruimte

Je wil je wagen beschermen, maar geen bewoonbare oppervlakte inleveren? Je stockeert de tuinmeubelen liever niet in het huis of in de garage? Je wil je fiets beschut stallen? Gebruik je woonruimte om te wonen en creëer buiten, op een elegante manier met lichte constructies, extra ruimte.

onze oplossingen
Beleef je droom in onze toonzaal
Maak een afspraak

 

Delen: