Boek hier je afspraak in de toonzaal

Screen tegen avondzon

Torhout

Een tuin op het westen is prachtig, want zicht op de ondergaande zon is puur genieten. Maar soms kan de ondergaande zon in je ogen zitten als je 's avonds buiten aan tafel gaat. De overkappingen van AC systems kunnen modulair (ook achteraf) uitgebreid worden met bijvoorbeeld zonneschermen aan de zijden die jij wenst.In dit project zie je een geautomatiseerde verticale zonnewering vooraan die de avondzon tegenhoudt, terwijl de glasheldere dakbedekking de vochtigheid van de valavond tegenhoudt. Door de combinatie terrasoverkapping met screen kan je genieten van je terras tot lang na zonsondergang.

Wil je meer info over screens?
strakke_terrasoverkapping_hoekopstelling
Onze overkapping integreert naadloos met
de bestaande zonneluifel.

Deze mensen hadden reeds een zonneluifel hangen en deze hebben onze vakmensen mooi geïntegreerd met ons overkappingssysteem, door deze iets te verlagen.

Een andere specifieke vraag van deze mensen was om de regenafvoer af te leiden naar de bestaande afvoer die aangesloten is op de regenputten, zonder de terrassen open te breken. Aangezien je bij AC systems zelf kiest waar je afvoer wordt voorzien, was dit vanzelfsprekend ook mogelijk, waarbij deze mensen maximaal rendement halen.

Heel vriendelijk, scherpe prijs en perfecte afwerking!

Dries C. (via Facebook recensies)
Moderne terrasoverkapping met zonnewering Wetteren

Andere realisaties

Benieuwd naar andere oplossingen of opstellingen? Hier vind je nog meer AC systems zonneweringen.

Zonneweringen