Met je terrasoverkapping comfortabel de zomer in.

Het is momenteel nog steeds niet helemaal duidelijk wat de corona-crisis met bepaalde vakantieplannen zal doen. Voor heel wat landen is het nog onzeker of en hoe de grenzen open gaan, toch nemen al veel Belgen het zekere voor het onzekere en kiest men voor een vakantie in eigen land. Reizen worden afgezegd, heel wat hotels en vakantiehuizen blijven vermoedelijk leeg. Heel spijtig voor de toeristische sector natuurlijk, maar het biedt jou wel wat opportuniteiten.

Doordat de vakantieplannen afgezegd worden, vallen ook de vakantiekosten weg. Iets wat financieel extra adem-ruimte biedt aan heel wat Belgen om projecten uit te voeren die ervoor zullen zorgen dat je een geweldige zomer in je eigen land zal beleven. Vaak gaat het over projecten die anders misschien wat makkelijker op de langere termijn geschoven worden. Zo zijn er mensen die ervoor kiezen om een zwembad in de tuin te plaatsen, maar nog veel meer mensen kiezen nu voor een terrasoverkapping. En daar hebben ze ook goede redenen voor.

Bescherming tegen de regen, wind en de zon.

Ook op reis kan het weer tegenvallen, dus spreekt het voor zich dat dat ook kan gebeuren als je de vakantie in eigen land spendeert. Het regent op de momenten dat je naar buiten wil of de zon steekt veel te fel van wal. De hitte doet het asfalt smelten of de wind rukt zelfs de stevigste boom uit de grond … Weer kan een grote impact hebben op je vakantie. Tenzij je natuurlijk kiest voor een overkapping van AC systems.

Onze opalen polycarbonaat dakbedekking tempert namelijk de intense stralen van de zon, de hitte wordt wat aan banden gelegd, maar je verliest amper licht. Alle dakbedekkingen bieden uiteraard bescherming tegen de regen én je zit zelfs wat meer uit de wind. Als je je overkapping combineert met één of meerdere zijwanden zit je zelfs helemaal gebeiteld.
Wind, noch andere ongunstige weersomstandigheden zullen je nog kunnen weerhouden om buiten te zitten.

Extra ruimte in huis, nou … aan huis.

Een terrasoverkapping doet natuurlijk meer dan jou, je gezin, je huisdieren en terras beschermen tegen de weerselementen. Zo’n overkapping geeft je extra ademruimte. Als we met zijn allen één ding hebben geleerd tijdens de corona-maatregelen dan is het dat extra ruimte geen overbodige luxe is bij momenten. Als je de kinderen met een gerust hart buiten kunt hun gezelschapsspel laten spelen, kan dat helpen dat binnen de rust iets vaker kan terugkeren. Nodig vrienden uit om samen te genieten van de lange zomeravonden, weliswaar op veilige afstand van elkaar, onder je overkapping zodat je binnen geen grote schoonmaak op voorhand moet ondernemen. We kennen het allemaal, toch? Extra ruimte buiten, betekent extra mogelijkheden binnen.

Meerwaarde creëren

 

Dat Belgen geboren worden met een baksteen in hun maag, valt maar moeilijk te betwisten. Onze woonst is ons dierbaar en daar valt echt ook wat voor te zeggen. Vastgoed is naast een gezellige thuis, ook een goede investering. Je woning is letterlijk een soort van spaarboek en bijgevolg zijn alle projecten waardoor je de waarde van je huis laat toenemen zeker meegenomen.

Een overkapping van AC systems wordt gemaakt en geplaatst om tientallen jaren mee te gaan met een minimum aan onderhoud. Het spreekt dan ook voor zich dat onze overkappingen een positieve invloed hebben op de waarde van jouw woonst. Waardoor de initiële investering zich niet alleen terug zal verdienen in jaren van genot, maar ook economisch als winnaar uit de berekening komt.

Samenvattend

 

Heb je je plannen voor een vakantie in het buitenland opgeborgen, dan is het nu zeker een goed moment om te overwegen om te investeren in een terrasoverkapping. Niet alleen is het een goede investering op langere termijn, ook op korte termijn zal je ontdekken wat je al die jaren gemist hebt.

 

Tot slot als je kiest voor AC systems, kies je voor een handgemaakt Belgische product, het resultaat van een vakman afgestemd op jouw maten, wensen en noden.