Maak een afspraak in onze showroom
campagnebeeld AC systems - carport of terrasoverkapping

Welkom bij AC systems !

Heb je er al zin in?

Op deze pagina vind je onze onthaalbrochure.

Werken bij AC systems is werken voor een jonge en dynamische werkgever. Wij zijn in eerste instantie producent, maar tevens beschikken we ook nog over een eigen plaatsingsdienst in West- en Oost-Vlaanderen van kwalitatieve aluminium carports en Terrasoverkappingen, Hand-made-in-Belgium en CE gekeurd. Meer informatie vind je natuurlijk ook op onze website. Neem alvast een kijkje.

Social media

Ons spACeteam wordt gelauwerd door onze klanten op sociale media. Dit houden we graag zo! Je kan ons terugvinden op Facebook en Instagram, maar we hebben zelfs een bescheiden Youtube kanaal. Bovendien doen we ons best om ook  die kanalen in de gaten te houden. We zijn dus zeker bereikbaar.

Ook vragen we jullie om na je stage een 5 sterren recensie achter te laten op Google of Facebook. In ruil schrijven wij een mooie recensie op je linkedIn.

AC systems staat voor:

Kwaliteit en vakmanschap, gerealiseerd binnen een klein team van enthousiaste en gedreven medewerkers, waarbij de klant centraal staan. Oprechtheid en eerlijke communicatie zijn de peilers van ons familiebedrijf.

AC Systems maakt en plaatst haar eigen overkappingen, hand-made-in-Belgium, in aluminium ge- combineerd met massieve polycarbonaat platen. Daarnaast plaatsen wij ook zijwanden in aluminium gecombineerd met veiligheidsglas. Ook zonweringen worden sporadisch toegevoegd aan de overkappingen. 

Daarnaast maakt Mario in zijn atelier poorten, bergingen, deuren,… alles op maat, passend bij de carport, om zo tot één esthetisch geheel te komen.

AC systems wil een oplossing bieden aan haar klanten wat betreft terrasoverkappingen en carports gecombineerd met windschermen en zonneschermen, aluminium poorten en fietsstallingen. 

Elk huis, elk terras en elke oprit is uniek en verdient een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van de klant centraal staan om zodoende een meerwaarde aan hun woning te geven. 

Bij de uitvoering wordt bijzondere aandacht besteed aan de eisen op gebied van veiligheid en wor den flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. 

Wie is Mario Eeckhout?

Mario Eeckhout is wat we noemen een selfmade man. Op jonge leeftijd zijn vader verloren en na enkele jaren aan dobberen tussen verschillende jobs en nergens zijn goesting te vinden, is hij uiteindelijk zelfstandig in bijberoep gestart met het plaatsen van ramen en zonweringen. Zijn metaalopleiding was een minimale basis in een branche waar secuur, veilig en accuraat werken een must is. Met zijn uitmuntend vakmanschap en zijn talent om te verkopen, heeft hij tien jaar lang overkappingen verdeeld en gemonteerd over gans West- en Oost-Vlaanderen.

Op 17 februari 2017 opent Mario, samen met zijn vrouw Dana, de deuren van het productiebedrijf bvba AC Systems aluminium carports en terrasoverkappingen met zijn eerste model. De toonzaal toont de troeven van de overkapping in haar volle glorie, het modulair dichtmaken zorgt ervoor dat het perfect aansluit op zowat elke gevel. AC Systems werkt samen met andere leveranciers van andere kwaliteitsproducten, die een meerwaarde vormen in het geheel van het aanbod.

2019: Een half-zwevend model wordt gelanceerd op de markt. Uniek in zijn segment en een streling voor het oog van menig architect. Ook in 2019: De eerste verdeler in Mechelen gaat van start. In 2020 gaat de tweede verdeler te Genk van start. In 2021 wordt Frankrijk uitgerold.

Wij heten jouw nu welkom in onze familie en hopen dat je onze bedrijfsfilosofie in het hart zal dragen !

Praktische informatie

contact: Dana Vandeputte
werkplek: Diksmuidsesteenweg 97B – Hooglede 8830
tel: 051 72 11 42

kantooruren:
ma -vr : 9h00-17h00, doorlopend

Lunchpauze flexibel tussen 12h00 en 13h00, parkeerplaats voor de toonzaal, dresscode: casual (geen sportwear)

Covid-19 maatregelen altijd handhaven: mondmasker , social distancing 1.5m, handen wassen/ontsmetten.

Preventie en welzijn

Externe preventiedienst & Arbeidsgeneesheer: Securex
contact: Jolien Vansteenkiste
adres: Ardooisesteenweg 115 – 8800 Roeselare
tel: 056 23 68 23
Sociaal secretariaat: Wij helpen
contact: Marieke Delaere
adres: Marktplaats 11 – 8810 Lichtervelde
tel: 051 69 11 03

Intern preventieadviseur
zaakvoerder Mario Eeckhout: 0476/46.85.29

Alle verwondingen, zelfs die niet (onmiddellijk) leiden tot arbeidsongeschiktheid dienen gemeld te worden op het bureel, zodoende wij de wettelijke bepalingen inzake het EHBO-register kun nen naleven. Deze info is tevens van belang indien uw situatie zou verslechteren en toch leiden tot een periode van arbeidsongeschiktheid.

Roken is niet toegestaan binnen de gebouwen en in het rollend materieel. De detectoren ge koppeld aan het brandalarm zullen uw rook opvangen en voor een (vals) alarm zorgen. Het brand alarm wordt op regelmatige tijdstippen getest, waarbij de evacuatie- en brandbestrijdingsprocedure voor de werknemers zal worden ingeoefend en de brandbestrijdingsmiddelen zullen worden nagezien.