Comfort en ruimte rondom uw woning

Het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring

 

Zaakvoerder en vakman Mario Eeckhout houdt van een uitdaging. Daarom maakt hij, samen met zijn spACeteam, uw droomproject op maat en met de hand in zijn atelier te Hooglede.

Geen massaproduct maar een puur, eerlijk, betaalbaar, handgemaakt product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium.
De hoogte en vorm van je carport, terrasoverkapping, poort, berging of omheining bepaal je zelf.
Alles rondom uw woning maakt hij graag speciaal voor jou, op maat, rekening houdend met jouw wensen, dromen én budget.

AC Systems

Handgemaakt en 10 jaar ervaring!

Geen massaproduct maar een puur, eerlijk, handgemaakt product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium. En dit alles rekening houdend met jouw wensen, dromen en budget.

 Unieke, duurzame basismaterialen

Exclusieve eigen ontworpen en gepatenteerde aluminium profielen gecombineerd met massief, beresterk polycarbonaat voor de bedekking van jouw afdak. Ontdek deze topmaterialen in onze toonzaal/atelier.

 Een goede prijs? De beste prijs: vergelijk en overtuig jezelf!

De overkapping die bij jou past is vakwerk uit ons eigen atelier. Van enkel overkapping tot dichtgebouwd terras of carport met berging: degelijk én budgetvriendelijk, je wint op alle vlakken.

 Excellente Montage & Service door ons Dreamteam

Geen onderaanneming, maar wel eigen vakkundig opgeleid personeel ism de bouwsector. Lees hier wat onze klanten zeggen over hun montage door een spACeman®.

Meer kleurenkeuze, dezelfde prijs

AC Systems vraagt geen meerprijs voor je persoonlijke kleurkeuze. Standaardkleur of één van de duizenden Ralkleuren? Je kiest vrij, zonder meerprijs.

 Esthetische afwerking van je overkapping

Ons Vakmanschap staat voor een excellente montage en esthetisch verantwoorde afwerking met ingebouwde LED-verlichting. Ook voor huizen met grote oversteken of een lage hoogte van de dakgoten hebben wij een passende oplossing.

 UV-bestendige poedercoating met 10 jaar garantie

In plaats van herhaaldelijk urenlang te schilderen, geniet jij van het buitenleven onder je overkapping.

 CE gekeurd

De AC Systems aluminium overkappingen voldoen aan de betreffende Europese richtlijnen en worden in ons atelier in Hooglede “Hand-made-in-Belgium“.

AC-Systems_kleuren
erkend-vakman-logo-nl-170px
handgemaakt in België
AC Systems_V_EN1090-FPC2_RGB