Maak een afspraak in onze showroom

AC systems carports en terrasoverkappingen, nu ook in de regio Antwerpen

Wij luisteren naar de wensen van onze klanten! Vaak hoorden wij de verzuchting van onze klanten uit de Regio Antwerpen dat de showroom toch ver rijden was. De BIS beurs in Gent kon enig soelaas bieden, maar een overkapping kunnen zien én voelen is toch altijd aangenamer dicht bij je deur.

AC systems staat daarom dit jaar voor het eerst op de Bouw & Reno beurs te Antwerpen, ism LCD.

WAAROM HEBBEN WIJ GEKOZEN VOOR LCD?

Elke montage van een carport of terrasoverkapping gebeurt bij ons op slechts 1 dag. Om ook in de regio’s buiten West- en Oost-Vlaanderen hieraan te voldoen, werken wij samen met kwalitatieve partners.

Voor de regio Antwerpen stellen wij ons vertrouwen in de firma LCD. Tevens een aannemingsbedrijf onder paritair comité 124 bouw, met jarenlange ervaring en een goed opgeleid, dedicated, spACeteam®. Dit wil zeggen dat je als klant ook bij hen zeker bent van een excellente plaatsing én service door een vakkundig opgeleid montageteam. En dit tegen de allerbeste prijs. Vanzelfsprekend krijg je boven op de montage-garantie van LCD, ook de leveranciers-garantie van AC systems.

U kan maw op beide oren slapen, u koopt in goed vertrouwen bij een Belgische firma die integriteit en service hoog in het vaandel draagt.

ONS KWALITEITSLABEL

Uw overkapping wordt nog steeds, 100% hand-made-in-Belgium, op maat gemaakt in Hooglede, West-Vlaanderen. Elk project wordt met de nodige zorg en precisie vorm gegeven en gebogen naar uw wens en dit nog steeds in de RAL kleur van uw keuze. Vanzelfsprekend zonder meerprijs. Bij AC systems koopt u iets unieks, geen dertien in een dozijn, noch standaard maten.

Wij staan garant voor een degelijke aluminium overkapping van topkwaliteit gecombineerd met een onbreekbare massieve polycarbonaat dakbedekking die niet alleen onbreekbaar is, maar, indien gewenst, ook glashelder!

EEN OVERKAPPING: IETS VOOR MIJ?

Een overkapping kan dienen als bescherming voor uw wagen, of stalling voor uw mobilhome. Tevens maken wij bergingen die kunnen dienen als beschutting voor uw fietsen of tuinmateriaal, of om uw terrasmeubelen weg te bergen.

Of beter nog: met een terrasoverkapping hoef je je tuinmeubelen helemaal niet meer op te bergen. Uw gebruiksgemak kent geen grenzen meer, eens u ontdekt wat de mogelijkheden zijn. Meer gebruiksgemak en meer genieten van uw tuin én tegelijk meerwaarde voor uw huis creëren. U zal zien dat een overkapping de beste investering is voor u en uw gezin.

Iedereen wil energie besparen. Een terrasoverkapping zal uw verwarmingsfactuur ook verminderen, daar er geen koude meer rechtstreeks aan uw vensters kan. Dat is tevens de reden waarom trotse carport-eigenaars nooit meer op de ruiten van hun auto staan te krabben in de winter.

HEBT U NOG TWIJFELS OF VRAGEN?

Herman en Dirk helpen u graag verder op de Bouw & Reno beurs hal 4 stand 4319 te Antwerpen.

De ganse provincie Antwerpen, van stad aan de Schelde, tot aan Kalmthout, Essen, Hoogstraten, Turnhout, Balen, Mechelen en Bornem kan rekenen op de excellente service van LCD.

Vanzelfsprekend zal ook Mario Eeckhout, zaakvoerder van AC systems, aanwezig zijn op de drukste dagen om de nodige ondersteuning te geven waar nodig, zodat iedereen snel en efficiënt kan geholpen worden. Of het nu voor een kleine overkapping is, een carport met poort of fietsenstalling, of een volledig dichtgebouwde terrasoverkapping. Wij kunnen iedereen helpen op maat van uw budget en wensen.

Kom zeker eens informeren op de Bouw & Reno beurs en sta versteld van wat wij voor uw thuis kunnen betekenen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

    • Hidden