KLIK HIER OM ONZE TOONZAAL ONLINE TE BEZOEKEN!
AC Systems Hooglede

AC systems : Het onstaan

Het mag duidelijk zijn, AC systems kwam er niet toevallig. Na jarenlang ervaring te hebben opgebouwd, begon oprichter Mario te dromen van meer uiting geven aan zijn creativiteit, maar vooral van betere oplossingen bieden aan de klanten.

Mario wou mensen geen beperkingen opleggen, hij stelde het doel om echt jouw droomterrasoverkapping of -carport te realiseren. Samen met zijn vrouw, Dana, maakten ze elke dag niet alleen hun eigen droom waar, maar ook de dromen van hun klanten!

CE_keuring_Vnçotte

#GeefRuimteAanJe Dromen

Echt jouw droomterrasoverkapping of -carport realiseren dus, dat was het opzet. En na heel wat research en prototypes staat het eindresultaat er echt als een huis. Een elegante ecologische én modulaire oplossing waarmee AC systems ruimte geeft aan jouw dromen.

De voordelen zijn onmiskenbaar. Die overkapping waar je altijd al van droomde, kan nu dankzij AC systems werkelijkheid worden.

In 2017 werd het hoofdkantoor in Sleihage (Hooglede) feestelijk geopend en in 2020 verhuisde de productie naar een nagelnieuw gebouw te Roeselare. Niettegenstaande deze groei blijft AC systems trouw aan zichzelf en blijft het een familiair bedrijf waar de klant centraal staat en iedere werknemer deel van de familie is. Al onze overkappingen worden dus in België gemaakt en ook onze partners zijn Belgische vakmensen. AC systems streeft ernaar om desondanks onze groei een bedrijf te zijn en te blijven met stevige lokale roots.

In 2024 heeft het Belgische familiebedrijf Terrassen Van Hoof besloten om de productie en het merk AC Systems over te nemen. Terrassen Van Hoof, een gerenommeerde naam in de wereld van terrassen, bekend in de Belgische horecasector en ver daarbuiten. Klik hier om door te gaan naar de website van Terrassen Van Hoof

Belgisch betaalbaar maatwerk

Alle AC systems realisaties worden met de hand gemaakt in het atelier te Opwijk. Daarvoor gebruiken wij aluminium op basis van een ecologische legering. Wij hebben geen overkappingen in standaard kleurtjes en standaard afmetingen op voorraad liggen. Geen massaproduct dus, maar een puur, eerlijk, betaalbaar en handgemaakt Belgisch product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium. Die passie zie je niet alleen aan onze carports en overkapping, maar dat voel je ook. Kom dus gerust eens langs in onze showroom en pak eens een Conectr-13 Ⓡ vast; Voel de stevigheid van dit massief aluminium profiel en sta versteld van de wereld aan vormgevingen dat ons systeem kan aanbieden.

Gepatenteerd modulair systeem

Onze overkappingen zijn niet alleen gepatenteerd, ze zijn erkend met een Europese keuring én we zijn heel fier op ons ‘handmade in Belgium’ label, ook zijn onze oplossingen modulair. Dat betekent dat je overkapping mee kan groeien met jouw plannen. Lees er meer over op onze productpagina’s  terrasoverkapping, carport, luifel .

Maar naast het produceren plaatsen wij ook nog steeds onze overkappingen in West- en Oost-Vlaanderen. Dan komen onze spACemannen (in huis opgeleide vakmensen) bij je thuis om jouw overkapping zorgvuldig en met aandacht voor nauwkeurige afwerking te plaatsen. Voor de andere regio’s provincies werken we samen met enkele partners die jou graag verder helpen. Ook onze partners kiezen met zorg zodat we een kwalitatieve afwerking ten allen tijde kunnen blijven garanderen.

AC systems blijft een familiebedrijf

AC systems blijft een familiebedrijf.

Velen van jullie zijn wellicht bekend met Terrassen Van Hoof, een gerenommeerde naam in de wereld van terrassen, vooral bekend in de horecasector. Zij nemen het merk over en zetten het verhaal verder met dezelfde familiale waarden en toewijding die jullie van AC Systems gewend zijn.

Alles zal nog steeds ambachtelijk en in België geproduceerd worden, met dezelfde aandacht voor kwaliteit en vakmanschap waarop jullie vertrouwden. Het volledige team zal zich blijven inzetten om de bestellingen met zorg te produceren en CE-gekeurd af te leveren.

 

Maak kennis met de oprichters van AC systems:

Dana
Oprichtster
Mario
Oprichter
You?

Jullie zijn echt een perfect familiebedrijf, zo een mooie realisatie. We zijn super content van onze overkapping en dikke pluim aan de werkmannen!

Nathalie en Christof P.-V.

Geef de mensen altijd meer dan wat ze verwachten.

Dana van AC systems