Maak een afspraak in onze showroom
AC Systems Hooglede

Over AC systems

Het mag duidelijk zijn, AC systems kwam er niet toevallig. Na jarenlang ervaring te hebben opgebouwd, begon Mario te dromen van meer uiting geven aan zijn creativiteit, maar vooral van betere oplossingen bieden aan de klanten.

Mario wou mensen geen beperkingen opleggen, hij stelde het doel om echt jouw droomterrasoverkapping of -carport te realiseren. Samen met zijn vrouw, Dana, maken ze elke dag niet alleen hun eigen droom waar, maar ook de dromen van hun klanten!

CE_keuring_Vnçotte

#GeefRuimteAanJe Dromen

Echt jouw droomterrasoverkapping of -carport realiseren dus, dat was het opzet. En na heel wat research en prototypes staat het eindresultaat er echt als een huis. Een elegante ecologische én modulaire oplossing waarmee AC systems ruimte geeft aan jouw dromen.

De voordelen zijn onmiskenbaar. Die overkapping waar je altijd al van droomde, kan nu dankzij AC systems werkelijkheid worden.

In 2017 werd het hoofdkantoor in Sleihage (Hooglede) feestelijk geopend en in 2020 verhuisde de productie naar een nagelnieuw gebouw te Roeselare. Niettegenstaande deze groei blijft AC systems trouw aan zichzelf en blijft het een familiair bedrijf waar de klant centraal staat en iedere werknemer deel van de familie is. Al onze overkappingen worden dus in België gemaakt en ook onze partners zijn Belgische vakmensen. AC systems streeft ernaar om desondanks onze groei een bedrijf te zijn en te blijven met stevige lokale roots.

Belgisch betaalbaar maatwerk

Alle AC systems realisaties worden met de hand gemaakt in ons atelier te Roeselare. Daarvoor gebruiken wij aluminium op basis van een ecologische legering. Wij hebben geen overkappingen in standaard kleurtjes en standaard afmetingen op voorraad liggen. Geen massaproduct dus, maar een puur, eerlijk, betaalbaar en handgemaakt Belgisch product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium. Die passie zie je niet alleen aan onze carports en overkapping, maar dat voel je ook. Kom dus gerust eens langs in onze showroom te Hooglede en pak eens een Conectr-13 Ⓡ vast; Voel de stevigheid van dit massief aluminium profiel en sta versteld van de wereld aan vormgevingen dat ons systeem kan aanbieden.

Gepatenteerd modulair systeem

Onze overkappingen zijn niet alleen gepatenteerd, ze zijn erkend met een Europese keuring én we zijn heel fier op ons ‘handmade in Belgium’ label, ook zijn onze oplossingen modulair. Dat betekent dat je overkapping mee kan groeien met jouw plannen. Lees er meer over op onze productpagina’s  terrasoverkapping, carport, luifel .

Maar naast het produceren plaatsen wij ook nog steeds onze overkappingen in West- en Oost-Vlaanderen. Dan komen onze spACemannen (in huis opgeleide vakmensen) bij je thuis om jouw overkapping zorgvuldig en met aandacht voor nauwkeurige afwerking te plaatsen. Voor de andere regio’s provincies werken we samen met enkele partners die jou graag verder helpen. Ook onze partners kiezen met zorg zodat we een kwalitatieve afwerking ten allen tijde kunnen blijven garanderen.

AC systems is een familiebedrijf

AC systems is een familiebedrijf waar de zaakvoerders (Mario en Dana, die je aan het werk ziet in de video hiernaast) actief met je meewerken.

Onze mensen werken in kleine teams, in alle vertrouwen en met groot respect voor zowel mensen als materialen.

AC systems streeft naar 100% tevreden klanten én medewerkers. Dat doen we onder andere via ons spACeman® programma. Intern opgeleide vakmannen met een goede kennis ter zake, die nauwkeurig en van A tot Z werken.

Maak kennis met enkele van de sleutelfiguren binnen AC systems:

Dana
Zaakvoerder
Mario
Zaakvoerder
Nico
Montage leider
You?

Jullie zijn echt een perfect familiebedrijf, zo een mooie realisatie. We zijn super content van onze overkapping en dikke pluim aan de werkmannen!

Nathalie en Christof P.-V.

Geef de mensen altijd meer dan wat ze verwachten.

Dana van AC systems