Maak een afspraak in onze showroom
Genieten met een tuin overkapping
CE_keuring_ACsystems
CE gekeurd
AC systems erkend vakman
Erkend Vakman
AC systems - handmade in Belgium
Hand-made in Belgium

Pergola of terrasoverkapping

Wil je meer genieten van je tuin? Dan biedt een pergola de ideale oplossing.  Een terrasoverkapping kan dienen als een afdak boven je terras, vastgemaakt aan je huis.  Maar ook vrijstaand kan een overkapping in de tuin geplaatst worden.

Onze aluminium tuin- of terrasoverkappingen zijn maatwerk, d.w.z. dat je de afmetingen, vormgeving en kleur zelf kiest zodat deze één geheel met jouw woning en tuin vormt.  Tevens kan je de overkapping dicht maken. Dit kan met een windscherm in glas, aluminium of doek.

20 jaar ervaring leidde tot het ontwerp van een nieuw overkappingssysteem.  Koop rechtstreeks bij je ontwerper, producent en installateur.

Ons vakmanschap: Uw garantie voor een persoonlijke service en een duurzame aankoop

Aluminium Pergola of Terrasoverkapping op maat

Maatwerk is onze standaard

De term maatwerk start bij ons vanaf de opmeting bij jou thuis tot de finale plaatsing van jouw carport bij je thuis. Want zelfs tijdens de montage kan je nog kiezen waar je jouw afvoer wenst, waar je jouw verlichting wenst te integreren, en indien mogelijk zelfs waar je jouw palen wenst te plaatsen! M.a.w. jij beslist hoe jouw pergola of terrasoverkapping er zal uitzien!

De vormgeving gaat van helemaal strak tot uitgesproken rond. Omdat wij op maat werken kies je de afmeting, vormgeving & kleur van je overkapping volledig zelf zodat deze past bij je huis & tuin.

Ook maken wij gebruik van paalfundatie, zo maken we geen schade aan je terras.

De LED-verlichting wordt ingebouwd in de profielen, zodat deze geen stof vangen.  Met de afstandsbediening stel je zelf de sterkte van het licht in en creëer je een rustgevende tuin ervaring.  Niet enkel meer genieten maar ook meerwaarde en luxe creëren rondom je huis.

 

Overkapping Jacuzzi of welness

Geniet volop van het buitenleven

Met een pergola ga je voortaan in alle seizoenen genieten van je tuin of het nu regent, sneeuwt, hagelt of als er een zeer felle zon is.

Doordat je nu een nieuwe overdekte plaats hebt in je tuin kun je deze ook gaan gebruiken als ruimte om bescherming te bieden aan je tuinmeubels en apparatuur.

Een jacuzzi met zicht op de hemel en de sterren dankzij onze Glasheldere slagvaste Massieve polycarbonaat.

De combinatie van X-eco Aluminium met massieve polycarbonaat maken van een AC systems overkapping de beste investering voor jouw huis.

Onze pergola’s zijn ook uitbreidbaar met glazen schuifwanden, deuren, zonneweringen, screens..

Overkapping buitenkeuken of Barbecue overkapping

Luxe rondom de woning

In de zomer je BBQ in het water laten vallen?  Wie voorbereid is, laat zich niet vangen. Die kiest een overkapping voor zijn sfeerterras.

Denk jij enkel aan een zonnescherm als je aan een overkapping denkt? Onterecht! Een afdak schept extra ruimte, biedt een plaats om je was te drogen, verhoogt de waarde van je huis…

Met een terrasoverkapping geniet je langer van je tuin en terras, ook als de dagen korter zijn.

Enkel bij AC Systems®, unieke ontwerpen, voor elk budget, voor elke droom, voor elke smaak en stijl, in elke kleur

UV-bestendige poederlak, kwaliteitsvolle, duurzame materialen die onderhoudsvriendelijk en slijtagebestendig zijn.

vrijstaande opstelling Offerte aanvragen
goot tegen gevel Offerte aanvragen

Overkapping aan huis of vrijstaande Pergola

Aflopend: de terrasoverkapping wordt vastgemaakt aan je huis. Meestal werken we tussen de 2,40m en 3.00m hoogte tegen de gevel en een paalhoogte van 2.20m, afhankelijk van de vormgeving die graag wenst.  Deze kan verschillen van zeer strak en zo plat mogelijk, tot een uitgesproken paraboolvorm.

Bij een Afwing zal het regenwater voor de helft aflopen richting goot van de terrasoverkapping en voor de helft richting dakgoot van de woning. Deze modellen variëren van licht tot uitgesproken rond

Goot-tegen-gevel: Een gebogen terrasoverkapping voor mensen die extra hoogte in het midden willen creëren tegen een rechte muur.

Onze overkappingen kunnen evengoed vrijstaand geplaatst worden.  De stabiliteit van de pergola is berekend op toekomstige klimaat veranderingen en aldus bestand tegen de hevigste wind, dank zij onze fundatie methode.

X

Overkapping aan huis of vrijstaande Pergola

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

De twee monteurs hebben prachtig
werk geleverd. Het eindresultaat
mag gezien worden.

André en Mariette
Terrasoverkapping Wingene

Realisaties

Op onze realisaties-pagina bieden we je graag een kijkje op wat we in het verleden reeds hebben mogen realiseren. Misschien vind je er inspiratie voor jouw overkappingsproject? Zie je iets wat je leuk vindt? Vraag dan jouw gratis vrijblijvende offerte aan. We staan je graag te woord.

Bekijk alle realisaties