Maak een afspraak in onze showroom
carport met poort & met LED verlichting
Op maat gemaakt in België
Geproduceerd in België
Betaalbare overkappingen op maat van AC systems
Betaalbaar maatwerk
Overkappingen CE-gekeurd en gepatenteerd
Uniek gepatenteerd systeem

Bescherm je wagen met een aluminium carport op maat

Heb je niet genoeg bescherming voor je voertuig op je oprit of parking? Daar helpen wij je graag mee!

Onze aluminium carports zijn op maat gemaakt, d.w.z. dat je de vormgeving en kleur zelf kiest zodat deze één geheel met jouw woning en tuin vormt.

Een carport kan een alternatief bieden voor een garage voor jouw auto, caravan of mobilhome in een verhoogde uitvoering, maar ook voor een fietsenberging zal een op maat gemaakte carport, die eventueel achteraf uitgebouwd kan worden met een berging, de beste investering voor jouw woning zijn.

Voordelen van een aluminium carport op maat

Personaliseer je overkapping

Met onze aluminium carport geef je niet alleen bescherming aan je wagen maar ook een moderne feeling aan je huis. Omdat wij op maat werken kies je de afmeting, vormgeving & kleur van je overkapping volledig zelf zodat deze past bij je tuin & huis. Ook heb je de mogelijkheid om LED-verlichting te laten plaatsen in het dak en/of in de palen.

Alle personalisaties van je carport komen volledig zonder meerprijs!

Bescherming op top niveau

Bescherm je wagen tegen de warmte, de regen en zelfs fikse hagelbuien. Bevroren ruiten en schade door hagel behoren tot het verleden dankzij onze beresterke dakbedekking!

De overkapping is uitbereidbaar met wanden, deuren,.. Ook met een berging zodat je je fietsen veilig binnen kan opbergen.

Ook voor mobilhomes!

Comfortabel in- en uitladen dicht bij huis? Altijd vertrekkensklaar voor een vakantie!

Met de juiste kwalitatieve materialen en het juiste advies omtrent vormgeving en kleur vormt ook jouw verhoogde aluminium carport één geheel met uw woning en tuin. Een praktische en allesomvattende oplossing om je camper te beschermen onder alle omstandigheden.

Het maatwerk

De term maatwerk start bij ons vanaf de opmeting bij jou thuis tot de finale plaatsing van jouw carport bij je thuis. Want zelfs tijdens de montage kan je nog kiezen waar je jouw afvoer wenst, waar je jouw verlichting wenst te integreren, en indien mogelijk zelfs waar je jouw palen wenst te plaatsen! M.a.w. jij beslist hoe jouw carport er zal uitzien!

De vormgeving gaat van helemaal strak tot uitgesproken rond. Ook maken wij gebruik van paalfundatie, zo schaden wij niets aan je oprit.

X

Het maatwerk

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Een top team, goede tips, zeer goede opvolging. Snel montage team. Heel mooi werk en schone werf. lees hier de volledige review

Lonny G. (Facebook review)
Carport + Fietsenberging + Poort + Windscherm Diksmuide

Carport realisaties

We zijn trots op elke carport die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk alle realisaties