Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!

Partners

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn werken wij samen met excellente partners, zo ben je zeker van een vlotte samenwerking met iemand dicht bij jou in de buurt.AC systems draagt kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we ook onze partners even zorgvuldig selecteren.Dankzij onze samenwerking met deze Partners in de provincies Limburg en Antwerpen kan AC systems ook in jouw buurt garant staan voor zowel kwaliteit, vakmanschap en een perfecte installatie van jouw overkapping.Elk van onze verdelers heeft zijn eigen specialiteiten en specifieke vakkennis die we graag verder toelichten.

Als je met een partner werkt, dan geven we u deze garantie:
• dat de prijs van uw overkapping hetzelfde blijft;
• dat de plaatsing met de grootste zorg zal gebeuren;
• dat u dezelfde goede service na verkoop blijft krijgen.

AC systems partner worden?

Heb je zelf de ambitie om onze producten te verkopen of ken je iemand die past binnen de AC systems familie?Met één druk op onderstaande knop zijn de eerste stappen in de goede richting gezet.

Neem contact met ons op
Een familiare samenwerking met zowel Mario als Dana, waarbij je je geapprecieerd voelt én de unieke gelegenheid krijgt om met een kwaliteitsproduct van eigen bodem te werken!
--Dirk Vandervliet - LCD Mechelen