Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!

Kies goed geïnformeerd voor een AC systems overkapping.

Je woning uitbreiden en nog meer comfortabel maken is altijd een goede investering. Een mooie thuis verdient een stijlvolle kwalitatieve overkapping die de tand des tijds kan doorstaan.
Bij AC systems weten we waar u moet op letten bij het kiezen van een overkapping. En dit willen we graag met u delen.

Het uitzicht van de overkapping

 1. Een overkapping passend bij de stijl van uw huis:

Sommige woningen ogen gracieus met een gebogen overkapping, bij andere past dan meer een zo goed als vlakke overkapping. De juiste keuze is bepalend voor de rust die uw woonst uitstraalt. Bij AC systems maken we uw overkapping aangepast aan uw woning en niet omgekeerd, zo kunnen wij zelfs met een minimale hoogte een mooie overkapping aanbieden.

 1. Een overkapping passend bij de kleur van uw woning en/of omgeving:

Een overkapping die een naadloos geheel vormt met uw huis kiest u in de kleur van uw gevel, raamwerk, terrastegels … Liever een speels contrast? Durf gaan voor een eye-catcher. Wij leveren zowat elke RAL-kleur zonder meerkost. Bij ons is elke overkapping uniek, met andere woorden AC systems werkt niet met een beperkte scala aan standaardkleuren.

 1. Een overkapping passend bij uw tuin én ligging:

Een tuin in het noorden kan soms wat frisjes aanvoelen en ’s avonds vlugger vochtig worden. Door je overkapping dicht te maken met een glazen scherm of schuifwand hou je de wind tegen. Mogelijks kies je hier niet onmiddellijk voor. Vraag dus zeker na wat de toekomstige mogelijkheden zijn. Bij AC systems zijn onze profielen perfect aangepast om netjes verder aan te bouwen met screens, glas of zelfs in-huis gemaakte aluminium wanden, poorten en bergingen.

 1. Een overkapping met of zonder ingewerkte verlichting:

Bovenop gemonteerde verlichtingsaccessoires verzamelen stof en vuil en onderbreken de vloeiende lijn van een overkapping. Niet zo bij AC Systems. Licht dat in het aluminium profiel is ingewerkt valt pas op als u het aansteekt.

De materiaalkeuze van de overkapping

 1. Onderhoudsvriendelijke profielen, oerdegelijke verbindingen:

Onze slanke aluminium palen zijn stevig, onverslijtbaar en onderhoudsvriendelijk. De profielen zijn een eigen ontwerp, evenals de verbindingen die een naadloze aansluiting op uw gevel garanderen. Of kiest u liever voor een vrijstaande overkapping, niet bevestigd aan uw gevel? Geen probleem, uw vakman buigt uw profielen, met de hand, in zijn atelier te Roeselare volledig naar uw wensen van strak tot rond.

 1. Dakbedekking die tegen een stootje kan:

AC systems kiest voor massieve polycarbonaat; een onbreekbaar materiaal dat het licht doorlaat en zich perfect laat onderhouden. Een aluminium overkapping heb je voor levenslang, kies dan ook voor een degelijke dakbedekking die evenlang meegaat.

 1. Een streling voor het oor:

Geen geluidsoverlast dankzij de onzichtbare ingewerkte rubbers in de profielen. U kan op beide oren slapen, we hebben aan alles gedacht.

 1. CE gekeurd, door een erkend vakman geplaatst en 100% handgemaakt in België:

Kies een producent met CE markering. Alle AC Systems aluminium overkappingen en carports voldoen aan de betreffende Europese richtlijnen en worden door de zaakvoerder zelf op maat gemaakt, uniek en speciaal voor jou.

Service en vakmanschap

 1. Goede dienstverlening, voor én na verkoop:

Hoe weet je of je een goede service zal krijgen? Tegenwoordig kun je snel de reviews bekijken op Google of Facebook. Of vraag referenties op bij mensen die u reeds voor zijn gegaan. Bij AC systems geven we met plezier een referentie op, want onze speciaal opgeleide spACemannen verdienen elke dag opnieuw alle lof voor hun excellent werk bij de mensen thuis. Wist je dat AC systems bijna volledig op basis van mond-aan-mond reclame werken?

 1. Een goede vakman is fier op zijn werk en levert altijd de beste kwaliteit aan de beste prijs:

Uw garantie voor een persoonlijke service en een duurzame aankoop, volledig op maat en tegen de allerbeste prijs. Geen massaproduct maar een puur, eerlijk, handgemaakt product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium. En dit alles rekening houdend met jouw wensen, dromen en budget. Gegarandeerd geplaatst in 1 dag, zonder breek- noch kapwerken.

U bent uniek? Dan mag uw overkapping dat ook zijn!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

  • Hidden

Test

test test

Contact