Maak een afspraak in onze showroom

Het halfzwevend model van AC systems

AC systems, Belgisch fabrikant van Aluminium Carport en Terrasoverkappingen, innoveert voor u!

Het concept van AC systems is ontstaan uit de jarenlange ervaring van zaakvoerder en vakman Mario Eeckhout. Na jarenlang luisteren naar de wensen en dromen van klanten heeft hij zijn eigen matrijzen ontwikkeld en een modulair overkappingssysteem gemaakt dat zowel qua vormgeving als qua afwerking de volledige vrijheid geeft aan de klanten om te kiezen.

Vandaag stelt hij met trots zijn nieuwste innovatie voor:

Wie deze overkappingen in detail bekijkt, ziet dat over de hele lijn hoogwaardige producten gebruikt worden.

Dit halfzwevend model, dat vrijstaand geplaatst kan worden, zonder bevestiging aan uw gevel, is verkrijgbaar tot op 3 meter uitval en lengte naar wens. Het mooi en comfortabel maken van uw huis is een goede investering. Bij een verzorgd huis hoort een stijlvolle overkapping die blijft meegaan.

AC Systems weet waar u moet op letten bij het kiezen van een overkapping.

Uitzicht

  • Passend bij de stijl van uw huis: Sommige woningen ogen gracieus met een gebogen overkapping, bij andere past een strakke overkapping. De juiste keuze is bepalend voor de harmonie die uw woonst uitstraalt. Bij AC systems wordt elke overkapping, stuk voor stuk, op maat van de klant met de hand gemaakt, zonder hoogtebeperkingen. Indien gewenst maken we ook een bijbehorende poort of afsluiting.
  • Passend bij de kleur van woning en/of omgeving: Een overkapping die een naadloos geheel vormt met uw huis kiest u in de kleur van uw gevel, raamwerk, terrastegels… Liever een speels contrast? Durf gaan voor een eye-catcher. Wij laten de profielen poedercoaten in de gewenste RAL-kleur en zorgen zo voor een totaalplaatje dat klopt.
  • Verlichting ingewerkt in de profielen: Bovenop gemonteerde verlichtingsaccessoires verzamelen stof en vuil en onderbreken de vloeiende lijn van een overkapping. Bij AC Systems valt het licht, dat in het aluminium profiel is ingewerkt, pas op als u het aansteekt. Ook de look en feel kiest u zelf: u bepaalt waar de verlichting komt in het dak. Of wilt u deze liever in de palen? Ook dit kan, zowel met witte led verlichting als RGB (kleur).

Materialen

  • Onderhoudsvriendelijke profielen, degelijke verbindingen: Onze slanke aluminium profielen ogen licht, maar zijn met hun 5mm dikte niet enkel stevig maar ook onverslijtbaar  en onderhoudsvriendelijk. Doe zelf de test, en vergelijk de profielen. Het verschil zit vanbinnen. Aan elk detail is gedacht voor uw comfort.
  • Dakbedekking die tegen elk stootje kan: AC Systems kiest voor massieve polycarbonaat; een onbreekbaar materiaal dat het licht doorlaat. Tips voor onderhoud? Surf naar www.acsystems.be/services
  • CE gekeurden Hand-made-in-Belgium: Kies een overkappingsleverancier met CE markering. Alle AC Systems aluminium overkappingen en carports voldoen aan de betreffende Europese richtlijnen. Tevens beschikken wij over het HIB kwaliteitslabel.

Service

Zaakvoerder en vakman Mario Eeckhout ontwerpt en produceert elke overkapping met de grootste zorg in zijn atelier in Hooglede. Elke overkapping wordt uitvoerig getest. Met een CE-keuring, kwaliteitslabel, een gecertificeerde poedercoating en een ervaren spACeman®, speciaal opgeleid bij AC systems, kan je zorgeloos genieten in je tuin, terwijl uw project van bij de bestelling in de puntjes verzorgd wordt.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal: maak een afspraak op 051/72 11 42

Wij geven met plezier vrijblijvend advies of wij maken een gratis offerte op.

AC Systems Diksmuidesteenweg 97b, 8830 Hooglede/Sleihage

051/72 11 42

www.acsystems.be

#geefruimteaanjedromen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

    • Hidden