KLIK HIER OM ONZE TOONZAAL ONLINE TE BEZOEKEN!

Interview met Nico, wij zoeken monteurs!

HOE ZIET JE GEMIDDELDE WERKWEEK ER UIT?

We starten elke ochtend om 7 uur stipt, zodat we voor de files bij de klant zijn. Samen met mijn hulpmonteur bereiden we het placement voor. We spreken af wie wat doet. Aangezien het de bedoe­ling is dat iedereen binnen het spACeman opleidingsplan bijleert, zal ik altijd proberen om bij een kleiner project tijd te maken om iets nieuws aan te leren. We werken altijd verder tot de overkapping of het project er volledig staat.

WAAROM HEB JE GEKOZEN VOOR AC SYSTEMS?

Het is een kleiner bedrijf met een familiale sfeer. Iedereen kent elkaar. Ook de ‘baas’ is eerder een collega, omdat hij volop meewerkt. Geen ‘col & plastron’ bij ons, maar mensen die samen een mooi product installeren bij de mensen thuis. Sommige dagen heb je een eenvoudige plaatsing. Andere dagen krijg je een uitdaging mee waarbij je echt voelt dat je de vrijheid en de verantwoordelijkheid over de goede afloop van het project toegewezen krijgt.

WAT IS VOOR JOU HET BELANGRIJKSTE OP JE WERK?

De werkzekerheid, de variatie in het werk. Ook het evenwicht tussen werk en privé: weekend is weekend. Ik werk max. 5 dagen per week. Daarbovenop kan je als hoofdmonteur natuurlijk op een comfortabel loon rekenen. Zoals ze zeggen, hé: the only way to do great work is to love what you do.

HOE ZIE JIJ DE TOEKOMST VAN AC SYSTEMS EN JEZELF?

AC Systems is een groeibedrijf met mensen aan het roer die met de voetjes op de grond blijven en zelf meewerken. Alle opties staan open om later verder mee te groeien, richting verkoop, werfleiding, atelier… Maar ik blijf liever gewoon plaatser, omdat ik enorm van het werken in de buitenlucht hou.

WAAROM RAAD JE ANDEREN AAN OM TE SOLLICI­TEREN BIJ AC SYSTEMS?

Ik hou van de vrijheid om bij de mensen thuis mijn eigen ding te kunnen doen. Creatief te mogen zijn en die speciallekes doen die niemand anders kan. Daar ben ik fier op! Als er collega’s zijn die zich hier in herkennen, raad ik echt aan om eens te komen kijken.

Het is echt een mooi product, Hand-made-in-Belgium. Kwaliteit om mee te werken.

Na een dag plaatsing, die bedanking krijgen van de klant of de baas, dat is de kers op de taart.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

    • Hidden