Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!

SPACEMAN® opleidingsdag

Investeren in Menselijk Kapitaal is belangrijk!

Dagelijks horen wij van onze klanten dat onze monteurs beleefd en vriendelijk zijn, netjes werken en weten waar ze mee bezig zijn. Finaal leidt dit tot een prachtig resultaat dat mag gezien worden en een meerwaarde betekent voor uw huis.  Dit is echter niet vanzelfsprekend! Het vergt een grote inspanning van het volledige team om elke dag nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Werken bij AC systems is werken bij een baas die een echte vakman is. Hij is technisch in staat om alle werken zelf uit te voeren, indien nodig. Dit heeft tot gevolg dat hij van zijn monteurs niet minder verwacht. Iedereen heeft zijn sterkere en zwakkere punten, maar door goede teams te vormen, die op elkaar zijn ingespeeld, creëer je iets moois. Soms gebeurt het ook dat er tekorten in kennis zijn voor nieuwe producten en dit lossen we op door opleidingen te organiseren. Voor startende monteurs duurt een gemiddelde opleidingsperiode bij AC systems 3 à 6 maanden, afhankelijk van de technische voorkennis van de persoon zelf.

spACeman® is een gepatenteerd label dat wij toekennen aan onze monteurs. Op deze manier kan u als klant erop vertrouwen dat er een team van AC systems bij u thuis komt werken. Een team dat de nodige opleiding heeft genoten om uw project, bij u thuis, met hart en ziel tot een goed einde te brengen.

Wil je meer weten over ons spACeman-programma, wie nu juist de mensen achter de schermen van AC systems zijn? Neem een kijkje op onze website!

Of wil je solliciteren voor een job als monteur, of meer weten over onze mogelijkheden om op zelfstandige basis ons product te verkopen en te installeren?

Vraag vandaag nog een gesprek met de zaakvoerder om jouw toekomst te bespreken: Tel: 051 72 11 42 of mail naar dana@acsystems.be

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

    • Hidden