Boek hier je afspraak in de toonzaal

Totaalproject: carport, fietsenberging, poort en windscherm

Diksmuide

Als je midden in een groene omgeving woont, wil je graag zoveel mogelijk genieten van je zicht.Wat begonnen is met een carport, is uitgegroeid tot een totaalproject met glaswanden als bescherming tegen de wind, poorten tegen de inkijk vanop straat en een berging om de fietsen en tuinmeubelen te stallen.

Er werd gekozen voor een glaswand als windscherm onder hun carport omdat ze vanop hun terras doorkijk naar de landelijke omgeving hadden. De poort vooraan zorgt voor de nodige privacy en is in drie delen gemaakt. De kleurkeuze is doorgetrokken over de ganse lijn, waardoor het geheel perfect bij elkaar past. De wagen staat koel én veilig onder de melkkleurige (opaal) dakbedekking van massieve polycarbonaat. Deze dakbedekking is slechts 3mm dik, maar beschermd tegen de hevigste hagelbuien!

Dromen kunnen groeien, daarom zijn de carports van AC systems modulair opgebouwd en kunnen we ook nadien perfect jouw overkapping uitbreiden met wanden in aluminium of glas. Je kan jouw droom uitbouwen naarmate je budget dit toelaat.

De ledverlichting maakt het geheel echt ‘af’

Diksmuide