Goed beschermd onder uw carport

Poort en deurbreedte naar wens, geen standaard afmetingen

Een carport voor je wagen of mobilhome, fietsstalling of bergruimte buiten? Je wil je wagen beschermen, maar geen bewoonbare oppervlakte inleveren?

Je tuinmeubelen liever niet in de garage zetten en je fiets beschut stallen?

Nooit meer bevroren ruiten, nooit meer schade door hagel of sneeuw?

Wij maken uw carport, volledig op maat, in eigen atelier.

Vraag hier eenvoudig je gratis offerte.

Gratis Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een carport ?

bescherming tegen de zon

Je houdt van de zomer, maar wil graag een koele wagen. Schaduwgevende massieve polycarbonaat beschermt niet alleen uw wagen, maar zorgt ook voor een aangename temperatuur in de wagen. Onze dakbedekking is verkrijgbaar in schaduwgevende, glasheldere of warmtewerende uitvoering.

bescherming tegen de regen

Stap droog in en uit uw wagen. Geen natte fietszadel om op te zitten. Bescherm uw wagen, fiets, mobilhome, caravan of motor tegen alle weersinvloeden, roest en vochtigheid. Geen paniek meer bij fikse hagelbuien want onze dakbedekking is onbreekbaar en geniet een garantie van 10 jaar op breken, barsten en vergelen.

bescherming tegen de wind

Onze carports zijn modulair en kunnen eenvoudig uitgebreid worden met poorten, bergingen en deuren. Perfect op maat gemaakt in eigen atelier en in de RAL-kleur van jouw keuze, zonder meerprijs. Voortaan staat uw fiets beschut tegen de wind en hebt u eindelijk een oplossing voor die plaats waar het altijd tocht.

nood aan meer ruimte

Tover uw garage om naar een speelruimte voor de kinderen of die hobbyruimte waar je al zo lang achter verlangt ! Met een carport blijft je wagen beschermt. Gebruik je woonruimte om te wonen en creëer buiten, op een elegante manier extra ruimte. De juiste stijl gecombineerd met kwalitatieve materialen betekenen een meerwaarde voor uw woning.

Waarom kiezen voor AC systems

Geen massaproduct maar een puur, eerlijk, betaalbaar, handgemaakt product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium.
De hoogte en vorm van je carport, terrasoverkapping, poort, berging of omheining bepaal je zelf.
Alles rondom uw woning maakt ons spACeteam graag speciaal voor jou, op maat, rekening houdend met jouw wensen, dromen én budget.

AC systems jongen-die-de-wolken-meet

Een carport op maat?

 

Strak, rond, vrijstaand, aflopend: u kiest en wij buigen uw profielen naar wens en passend bij de stijl van uw woning.

 

Kom eens langs in onze showroom of vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan. We beantwoorden elke mail binnen de 48 uur.

Offerte aanvragen
Maak een afspraak