Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!
CE_keuring_ACsystems
CE gekeurd
AC systems erkend vakman
Erkend Vakman
AC systems - handmade in Belgium
Hand-Made in Belgium

Carport voor Mobilhome of Caravan

Comfortabel in- en uitladen dicht bij huis? Altijd vertrekkensklaar voor een vakantie!

Een praktische en allesomvattende oplossing om jouw motorhome of caravan te beschermen onder alle omstandigheden.

Voor elk hoger voertuig kunnen we je een oplossing bieden, of het nu een bestelwagen, camper of caravan betreft.

Mobilhome of caravan thuis stallen: een goed idee?

Iedereen met een Mobilhome of Caravan herkent zich zeker in deze situatie: je hebt een reis gepland, maar de voorbereidingen moeten nog gebeuren.

Als je mobilhome of caravan gestald staat op een andere locatie dan bij je thuis, dan moet je hier echt tijd voor inplannen, want je verliest sowieso tijd met heen en weer rijden, zaken die je vergeten bent of je hebt gewoon onvoldoende plaats in de koffer van je auto.

Beeld je eens in dat alle onderstaande zorgen van de baan zijn als je je Mobilhome of Caravan thuis, veilig onder je camperport kan stallen.

X

Mobilhome of caravan thuis stallen: een goed idee?

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Goed voorbereid op reis

Zo vertrek je met een gerust hart op reis én ben je op voorhand verzekerd van een aankomst in alle rust, zonder stress:

 1. Eerst en vooral prik je natuurlijk je datum en bestemming. Maar aangezien je camper of caravan thuis staat wordt de datum plots veel flexibeler.
 2. Algemene Checkup: Vooraleer je op reis vertrekt, wil je natuurlijk eerst je oliepeil nazien, water bijvullen, enz… Dit kan vanaf nu in alle weersomstandigheden bij jou thuis gebeuren in een beschermde omgeving.
 3. Het Inladen voor vertrek: Aangezien jouw motorhome nu bij je woning staat, kan je op een rustige manier alles inladen en bespaar je tijd en moeite.
 4. Nu kan je met een gerust hart op reis vertrekken
 5. Bij terugkomst kan je gerust even wachten met uitladen, want alles staat beschermd bij de hand.

Nog niet overtuigd van de voordelen?

Het is statistisch bewezen dat de meeste mensen hun camper of caravan na verloop van tijd vervangen door een groter of nog luxueuzere exemplaar.  Een goede prijs krijgen voor je huidige mobilhome is dus zeer belangrijk. Dank zij je camperport ben je nu al zeker van de meerwaarde bij een verkoop.

Het is geen geheim dat een onbeschermde caravan of motorhome sneller onderhevig is aan onderhoud, denk maar aan de zwarte regenafdruip strepen. Dit is vanaf nu volledig verleden tijd.  Ook de silicone naden op het dak en rond de ramen zijn steeds UV-beschermd onder je carport. Met andere woorden geen verstorven silicones meer.

Eigenaars van Mobilhomes of caravans met zonnepanelen zullen voortaan ook rustiger slapen bij hevige hagelbuien want de massieve polycarbonaat dakbedekking is naast UV-bestendig ook zeer slagvast!

Reken dan ook eens uit wat je huidige stalling kost aan maandelijks huurgeld, en tel daarbij je extra comfort op, dan kies je zeker en vast voor een camperport van AC systems!

vrijstaande opstelling Offerte aanvragen
goot tegen gevel Offerte aanvragen

Mogelijkheden voor extra hoge carports

Wij maken uw carport volgens de afmetingen van uw mobilhome of caravan: een puur, eerlijk, betaalbaar, handgemaakt product uit liefde voor schrijnwerk en met passie voor aluminium. De term maatwerk start bij ons vanaf de opmeting bij u thuis tot de finale plaatsing van uw carport bij u thuis. Want zelfs tijdens de montage kan u nog kiezen waar u uw afvoer wenst, waar u uw verlichting wenst te integreren, en indien mogelijk zelfs waar u uw palen wenst te plaatsen! Maw, U beslist hoe uw camperport er zal uitzien!  Jouw keuze van vormgeving en kleur veranderen trouwens niets aan de prijs van uw carport.

Bij een strak aflopend model, zal de muurhoogte hoger zijn dan de paalhoogte.  Indien er niet voldoende muurhoogte is kan er geopteerd worden voor een gebogen model met gelijke zijdelingse afvoerhoogtes waarbij je in het midden aan hoogte wint..

X

Mogelijkheden voor extra hoge carports

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Overkapping voor onze camper in één dag geplaatst precies zoals afgesproken. Super. Twee sympathieke plaatsers.

Greta I. (via Facebook reviews)
Carport + Fietsenberging + Poort + Windscherm Diksmuide

Carport realisaties

We zijn trots op elke carport die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk alle realisaties