Maak een afspraak in onze showroom

Energie besparen

We moeten het jou niet meer vertellen, iedereen gaat op zoek naar manieren om energie te besparen. Wel wij hebben voor jou een besparingstip uit onverwachte hoek.

Energiebesparende maatregelen

De meest voor de hand liggende energiebesparende maatregelen zijn natuurlijk beter isoleren, zonnepanalen plaatsen, een warmtepomp installeren,… Echter zijn er door de grote vraag niet voldoende grondstoffen en zitten de uitvoerende bedrijven tot over hun hoofd in het werk. Niet meteen een snelle oplossing dus.

Een manier uit onverwachte hoek om energie te besparen

Terrasoverkapping

Als je de verwarming lager zet om te besparen, krijg je in de koudere seizoenen te maken met ramen die aandampen. Dit kan dan weer vochtproblemen met zich meebrengen.

energie besparen dankzij overkapping

AC Systems kan dit probleem grotendeels aanpakken. Dankzij een terrasoverkapping aan je woning, wordt dit deel van je woning beschut tegen de regen. Daarenboven hebben de koude temperaturen minder vat op die gevel. 

Een voordeel bovenop de gekende pluspunten van een terrasoverkapping.

Carport

Gebruik jij jouw garage als opbergruimte, bureau, speelkamer … of heb je geen garage? Dan staat je wagen vast niet beschut voor weer en wind. In de winter is het krabben bij vorstweer of moet je je wagen al een kwartier voor het vertrekken laten draaien. Misschien ben je je er niet van bewust dat dit laatste jou extra brandstof kost. Aangezien de brandstofprijzen ook nog steeds hoog staan, is dit een verspilling die je zeker wil vermijden.

energie besparen dankzij overkapping

AC Systems heeft voor jou de oplossing klaar: een carport die jouw wagen beschut tegen alle weersomstandigheden. Zo stap je droog in en uit je auto én hoef je deze niet meer te laten opwarmen om je ramen vorstvrij en dampvrij te krijgen. Handig toch.

Uiteraard biedt een carport jou nog veel meer voordelen.

Energie besparen – het kan dus ook anders

Voordelen waar je vast niet aan gedacht had bij het overwegen van een overkapping op maat van jouw wensen én budget. In combinatie met de gekende service en kwaliteit van AC Systems een echte win-win investering.

Maar wij denken nog meer aan jouw budget: bekijk onze financieringsmogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

    • Hidden