Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!

Heropening vernieuwde toonzaal

Zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober 2022 verwelkomen wij jou graag tussen 14u en 18u met een hapje en een drankje voor de heropening van onze vernieuwde toonzaal.

#geefruimteaanjedromen

Om jouw tuindroom te realiseren geven wij jou graag een uniek duwtje in de rug. Dat doen we graag op volgende manieren:

Ontdek onze nieuwigheden

In combinatie met onze gekende service

Wij maken nog altijd zelf jouw aluminium terrasoverkapping of carport op maat. Deze kan je uitbreiden met tal van mogelijkheden: zonnewering, glazen schuifwanden, windschermen… om van je overkapping een echte oaze van rust te maken en extra van je tuin te genieten. Breid je carport uit met een berging die dienst kan doen als fietsenstalling of sluit het geheel af met een poort.

Ook nieuw in ons aanbod is het lamellendak. Waan je op vakantie in eigen tuin. Het is er zowel in de zomer als in de mooie herfst- en winterdagen aangenaam vertoeven.

Ac systems Genieten van lamellendak

Van harte welkom!

Laat het ons weten…

Breng jij alvast jouw plannen en jouw dromen mee? Dan ontvangen wij jou van harte voor een vrijblijvende offerte of meer uitleg over hoe wij jouw dromen kunnen realiseren. Stuur ons alvast een mailtje om jouw aanwezigheid (tijdstip vermelden mag maar moet niet) te bevestigen. Zo kunnen wij alvast een plaatsje voor jou voorzien.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

    • Hidden