Wegens renovatie is de toonzaal tijdelijk gesloten, Feestelijke heropening 22 & 23 oktober 14h->18h
Op maat gemaakt in België
Geproduceerd in België
Betaalbare overkappingen op maat van AC systems
Betaalbaar maatwerk
Overkappingen CE-gekeurd en gepatenteerd
Uniek gepatenteerd systeem

Mobiele windschermen

Zoekt u een mobiel winscherm op maat gemaakt of een standaard type? Wij bieden u windschermen aan op de maten die u wenst, met onderverdelingen en glaskeuze naar wens.

Noteer bij uw contactopname dat u graag een overzichtslijst wenst van de standaard maten en prijzen van de bloembakken en zitbanken of het modulaire windscherm.

Toch liever een vast glazen windscherm of glazen schuifwanden?

Mobiele windschermen

Uw windscherm dient in de eerste plaats voor bescherming. Niet alleen tegen de wind, maar ook tegen hinderlijk lawaai en stof. Ook kan het zorgen voor privacy wanneer u kiest voor gezuurd glas. Daarnaast zorgt een mooi terras met mooi uitgebalanceerde windschermen voor een zeker gehalte aan gezelligheid op uw terras.

Voor onze Glaswanden werken we samen met de Belgische firma Vanhoof.

Heb je toch liever glazen schuif wanden of een vaste aluminium wand?

Modulaire mobiele windschermen

Hebt u nood aan een gemakkelijk verplaatsbaar windscherm? En mag dit op standaardmaten aangeleverd worden?

Hier bieden wij u een modulair windscherm, waarbij u kan kiezen tussen enkel het middenstuk of het middenstuk met 1 of 2 vleugels.

Wenst u een overzicht van alles prijzen en afmetingen?

Glazen windschermen op maat gemaakt

De kwaliteits windschermen van Van Hoof kent u reeds van de horeca, maar deze zijn ook verkrijgbaar op maat van uw terras!

In dit voorbeeld ziet u een mobiel windscherm dat door middel van scharnieren bevestigd is aan de gevel. Zo kan dit windscherm ook volledig tegen de muur vastgezet worden indien u vrije doorgang wenst. Bel ons op om te bespreken wat je graag had gewenst.

Bloembakken en/of zitbanken

Ze bieden een instant loungegevoel. Bloembakken en/of zitbanken zijn in diverse combinaties en uitvoeringen mogelijk: bloembak, zitbank of combinatie. U kan kiezen tussen mobiel of pootjes!

Een handige oplossing voor appartementen of terrassen waar geen windschermen aan de muren of in de grond kunnen of mogen bevestigd worden.

Terrasoverkapping Wingene

Een selectie uit onze realisaties

We zijn trots op elke overkapping die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk nog meer realisaties