Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!

Vaste windschermen

Uw windscherm dient in de eerste plaats voor bescherming. Niet alleen tegen de wind, maar ook tegen hinderlijk lawaai en stof. Daarnaast zorgt een mooi terras met mooi uitgebalanceerde windschermen voor een zeker gehalte aan gezelligheid op uw terras.

Voor onze Glaswanden werken we samen met de Belgische firma Vanhoof.

Vaste_glaswand_aanACSystems_overkapping

Vaste Windschermen

Bij deze overkapping werd een gezuurd glazen windscherm toegevoegd, zo kan je nog tot s’avonds laat comfortabel en met de nodige privacy buiten zitten zonder last te hebben van wind of regen.

Na het plaatsen van uw terrasoverkapping meten we exact op hoe groot uw windscherm moet zijn en kunnen we volledig naar wens dichtbouwen. U kan kiezen tussen helder of gezuurd glas. Als ook de onderverdelingen kan u zelf kiezen. Voor meer voorbeelden kan u naar realisaties gaan.

Heb je toch liever glazen schuif wanden of een vaste aluminium wand?

De kwaliteitswindschermen van Van Hoof kent u reeds van de horeca, maar deze zijn ook verkrijgbaar op maat van uw terras!

Deze windschermen worden bevestigd aan uw overkapping of aan een muur en zijn er in diverse uitvoeringen. Ze bestaan uit één paneel of zijn opgedeeld in meerdere vakken, naar smaak en wens en passend bij het schrijnwerk van uw woning. Panelen kunnen gemaakt zijn van helder glas, gezuurd glas, aluminium of houtcomposietplanken.

Vaste windschermen

De kwaliteitswindschermen van Van Hoof kent u reeds van de horeca, maar deze zijn ook verkrijgbaar op maat van uw terras!

Deze windschermen zijn er in diverse uitvoeringen. Ze bestaan uit één paneel of zijn opgedeeld in meerdere vakken, naar smaak en wens en passend bij het schrijnwerk van uw woning. Panelen kunnen gemaakt zijn van helder glas, gezuurd glas, aluminium of houtcomposietplanken.

Mobiele windschermen

Alle vaste windschermen zijn ook verkrijgbaar in een mobiele versie.

Plooischermen, scharnierende schermen, deuren of poorten. We adviseren u graag wat de beste opties zijn bij uw woning. Stuur ons een foto van uw terras of maak een afspraak in de toonzaal om de mogelijkheden te bespreken.

Bloembakken of zitbanken

Ze bieden een instant loungegevoel. Bloembakken en/of zitbanken zijn in diverse combinaties en uitvoeringen mogelijk: bloembak, zitbank of combinatie. U kan kiezen tussen mobiel of pootjes!

Een handige oplossing voor appartementen of terrassen waar geen windschermen aan de muren of in de grond kunnen of mogen bevestigd worden.

Terrasoverkapping Wingene

Een selectie uit onze realisaties

We zijn trots op elke overkapping die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk nog meer realisaties