Wegens renovatie is de toonzaal tijdelijk gesloten, contacteer ons voor vragen >

spACeman ®

De status van spACeman verwerf je niet zomaar. Het is een titel, een bewijs van bekwaamheid in ons specifieke vakgebied.

Iedere spACeman wordt door AC systems, intern in ons bedrijf, opgeleid door een ervaren monteur. Gemiddeld duurt zo’n opleiding tussen de 6 maanden en 1 jaar. Wij hebben het grootste respect voor de mensen die dit traject doorlopen. Elke dag opnieuw, door weer en wind, staan onze spACemannen bij onze klanten garant voor een kwalitatieve afwerking.

Als bouwbedrijf hebben we de krachten gebundeld met Constructiv. Constructiv is een organisatie van de bouwsector dat ons toelaat om onze arbeiders de kans te bieden zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Zij doen dat door opleidingen te ondersteunen. Wij doen dit aan de hand van een opleidingsplan op maat, dat we opstellen op basis van jouw interesses en sterktes. Bovendien biedt AC systems een bouwingroeibaan aan voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste job. Ook voor stagiairs en jobstudenten is er plaats in ons team.

Beginnende starter of ervaren vakman, bij AC systems begeleiden we jou om het beste uit jezelf te halen en zo een ware spACeman kan worden die ruimte aan de dromen van onze klanten kan geven!

Hebben we je een beetje warm kunnen maken en zie je het nu helemaal zitten om ook een spACeman te worden?
Neem hier een kijkje voor onze openstaande vacatures :