Wegens renovatie is de toonzaal tijdelijk gesloten, contacteer ons voor vragen >
Carport of terrasoverkapping - AC systems handmade in Belgium
Geproduceerd in België
Betaalbaar overkappingen op maat van AC systems - Carport of terrasoverkapping
Betaalbaar maatwerk
Overkappingen CE-gekeurd en gepatenteerd - Carport of terrasoverkapping
Uniek gepatenteerd systeem

windschermen

Wij bieden je de keuze: vaste of mobiele windschermen, net zoals onze overkappingen worden ook onze windschermen uiteraard op maat gemaakt.

Naast onze vaste en mobiele windschermen bieden we ook windschermen aan met zitbanken en/of bloembakken.

Hiervoor werken we met excellente partners samen.

Naast dit gamma, werken we ook met glazen schuifwanden of vaste aluminium wanden

Windschermen: bescherming tegen elke bries

Uw windscherm dient in de eerste plaats voor bescherming. Niet alleen tegen de wind, maar ook tegen hinderlijk lawaai en stof. Daarnaast zorgt een mooi terras met mooi uitgebalanceerde windschermen voor een zeker gehalte aan gezelligheid op uw terras.

Voor onze Glaswanden werken we samen met de Belgische firma Vanhoof.

Vaste windschermen

De kwaliteitswindschermen van Van Hoof kent u reeds van de horeca, maar deze zijn ook verkrijgbaar op maat van uw terras!

Deze windschermen zijn er in diverse uitvoeringen. Ze bestaan uit één paneel of zijn opgedeeld in meerdere vakken, naar smaak en wens en passend bij het schrijnwerk van uw woning. Panelen kunnen gemaakt zijn van helder glas, gezuurd glas, aluminium of houtcomposietplanken.

Mobiele windschermen

Alle vaste windschermen zijn ook verkrijgbaar in een mobiele versie.

Plooischermen, scharnierende schermen, deuren of poorten. We adviseren u graag wat de beste opties zijn bij uw woning. Stuur ons een foto van uw terras of maak een afspraak in de toonzaal om de mogelijkheden te bespreken.

Bloembakken of zitbanken

Ze bieden een instant loungegevoel. Bloembakken en/of zitbanken zijn in diverse combinaties en uitvoeringen mogelijk: bloembak, zitbank of combinatie. U kan kiezen tussen mobiel of pootjes!

Een handige oplossing voor appartementen of terrassen waar geen windschermen aan de muren of in de grond kunnen of mogen bevestigd worden.