Wij verhuizen onze toonzaal... Bezoek ze alvast virtueel online!
CE_keuring_ACsystems
CE gekeurd
AC systems erkend vakman
Erkend vakman
AC systems - handmade in Belgium
Hand-Made in Belgium

windschermen

Wij bieden je de keuze: vaste of mobiele windschermen, net zoals onze overkappingen worden ook onze windschermen uiteraard op maat gemaakt.

Naast onze vaste en mobiele windschermen bieden we ook windschermen aan met zitbanken en/of bloembakken.

Hiervoor werken we met excellente partners samen.

Naast dit gamma, werken we ook met glazen schuifwanden of vaste aluminium wanden

Windschermen: bescherming tegen elke bries

Uw windscherm dient in de eerste plaats voor bescherming. Niet alleen tegen de wind, maar ook tegen hinderlijk lawaai en stof. Daarnaast zorgt een mooi terras met mooi uitgebalanceerde windschermen voor een zeker gehalte aan gezelligheid op uw terras.

Vaste windschermen

De kwaliteitswindschermen van Van Hoof kent u reeds van de horeca, maar deze zijn ook verkrijgbaar op maat van uw terras!

Deze windschermen zijn er in diverse uitvoeringen. Ze bestaan uit één paneel of zijn opgedeeld in meerdere vakken, naar smaak en wens en passend bij het schrijnwerk van uw woning. Panelen kunnen gemaakt zijn van helder glas, gezuurd glas, aluminium of houtcomposietplanken.

Mobiele windschermen

Alle vaste windschermen zijn ook verkrijgbaar in een mobiele versie.

Plooischermen, scharnierende schermen, deuren of poorten. We adviseren u graag wat de beste opties zijn bij uw woning. Stuur ons een foto van uw terras of maak een afspraak in de toonzaal om de mogelijkheden te bespreken.

Bloembakken of zitbanken

Ze bieden een instant loungegevoel. Bloembakken en/of zitbanken zijn in diverse combinaties en uitvoeringen mogelijk: bloembak, zitbank of combinatie. U kan kiezen tussen mobiel of pootjes!

Een handige oplossing voor appartementen of terrassen waar geen windschermen aan de muren of in de grond kunnen of mogen bevestigd worden.

Terrasoverkapping Wingene

Een selectie uit onze realizaties

We zijn trots op elke overkapping die we afleveren. We kunnen vele stijlen aan en houden rekening met uw wensen. Doe wat inspiratie op in onze realisaties.

Bekijk nog meer realisaties